Oltottak és oltatlanok mi erről a véleményetek? Boltok,kórházak.
2021. júl. 4. 13:07
11/23 anonim válasza:
9-es akkor ez mi a franc?
youtube.com/watch?v=pk7i57eL4vY
12/23 anonim válasza:
Az, hogy azok az országok, akik diszkriminációt alkalmaznak, meg fogják ütni a bokájukat, csak idő kérdése. Amennyiben nem kiváltható a kártya ingyenesen biztosított PCR teszttel, a megkülönböztetés alapja nem a fertőzöttség megléte. Oltottként ugyanis fertőzhetsz, ha + vagy, egészségesként viszont nem🤷 Nyugati országokban is körül kéne nézni. Olyan durva diszkrimináció, mint Mo.-n volt, máshol nincs!
13/23 anonim válasza:
De Horvátországban már rosszabb mert kórházba sem mehet és bevásárlóközpontba sem.Most kezdték el nemrég ezt az őrültséget.Esküszöm nem normálisak ezek pfff
14/23 anonim válasza:
#11 Ezt eddig is tudtuk, nem mondott vele semmi újat.
15/23 anonim válasza:
Persze csak a 9-esnek szántam mert szerinte nincs semmiféle kísérlet
16/23 anonim válasza:
Helyes. Az a baj, hogy még mindog sok a birka, aki azt hiszi, hogy ezeket kísérleti vakcinák és hogy ők mennyire egyediek, hogy nem oltatják magukat. Nem tunik fel nekik, hogy mi kutatók, orvosok, gyógyszerészek, értelmiségiek már mind megtettük
17/23 anonim válasza:
Undorító és diszkriminatív egy intézkedés. Ha itt is bevezetik, itt lincselés lesz belőle és polgárlázadás. Ez komolyan sérti az emberi szabadságjogokat.
Nem kötelező, ja bocs, mégis.
18/23 anonim válasza:
#17! Nem lenne itt semmi, itt mindenki hallgat, mint a sült hal. Az Eb meccsekre CSAK külföldiként mehettél oltatlanul negatív teszttel, magyarként nem! Ha egy ország tűri, hogy előrébb helyezzenek egy külföldit, mint a saját állampolgárt, attól nincs mit várni 🤷
19/23 anonim válasza:
Tűrhetetlen bármiféle diszkrimináció, így a KÍSÉRLETI VAKCINÁVAL való oltottságon alapuló is.
20/23 anonim válasza:
Hát szerintem ezzel nincs probléma, mert legalább többen olthatják be emiatt magukat. Én alapból nem értem azokat, akik nem oltatják be magukat a sok butaság miatt pl.: bill gates csippet ültet meg ilyenek. Ezek egyértelműen butaságok és csak összazavarják az emebreket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!