Osztálytalálkozón miért a leglustább lúzer pasi néz ki a legjobban?
20 éves érettségi találkozón az osztály leglustább, érettségit 2-es re megcsináló pasija kb. 10 évvel fiatalabbnak néz ki, mosolygós, izmos, jó alakú, ráncok alig vannak az arcán, laza, kiegyensúlyozott.
Annak ellenére hogy 20 év alatt semmire nem jutott, azóta is csak az érettségije van, elmondása alapján albérletben él, se kutyája se macskája, csajozik azóta is mintha még 20 éves lenne.
A nála messze sokkal többet felmutató osztálytársak, orvosok, ügyvédek, közgazdászok, komoly szakmai életutat bejáró embereken azért meglátszott az elmúlt 20 év.
Akkor is ellentmondásos ez az egész.
# 1
de mégis olyan furcsa hogy az az életmód (40 évesen albérletben élni, középfokú munkákban tengődni: gyár, eladó, vodafone bolti értékesítő stb.) kevés pénzért ez önmagában nem stresszes?
# 3
ezt hogy érted?
Na véletlenül elküldtem.
Szal oké, hogy jól keres, ha nem tud aludni az idegtől.
Ő rajta még nulla felelősség van.
# 8
akiket én hallani szoktam azok panaszkodni szoktak a fizetésre, persze értem az csak egy tényező a boldogsághoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!