Gondolkodtatok már el azon, hogy milyen lenne az életetek ha tudnátok aludni?
Ó, igen. Kb. 2 éve volt egy olyan időszak, amikor egymás után 3 éjszakát is végig tudtam aludni. Hát azokban a napokban engem le sem lehetett lőni. :) Csak csodálkozva nézelődtem körül a világban, hogy az emberek többsége így él? Akkor miért panaszkodnak mindig?? :))
Aztán ez persze elmúlt, visszatértem a megszokott kerékvágásba a napi 2-3-4 órás alvásokkal. :(
Miért nem tudsz aludni?
Én nem gondolkodtam még ezen, mert nagyon jó alvó vagyok.
3
Nem tud kikapcsolni az agyam. Szerintem ez genetika.
2
Te próbáltál már ki valamit ellene?
Nekem eddig semmi sem segített.
Próbáltam az edzést, az időben lefekvést, a képernyők nem nézést lefekvés előtt, próbáltam nem enni lefekvés előtt, természetes nyugtató hatású gyógykészítményeket, levendulaolajat, relaxáló zenéket, videókat, meditációt. A nyugtatók segítettek rövid távon egy picit de nem szabad szedni azokat hosszú távon így haszontalanok.
6
Hopnózison gondolkodok még, talán feltárnak bizonyos blokkokot, ha pszichésen blokkolom az alvási folyamat beindulását tudat alatt.
Ha ez nem válik be akkor nagyon valószínű valamilyen kémiai zavar van az agyban, nem termelődik elég melatonin…
Még mindig én: szedtem melatonint is, most, hogy mondod. Attól mondjuk többet aludtam, de folyamatosan durva rémálmaim voltak tőle, azért álltam le vele.
Elmeséled majd, hogy a hipnózis segített-e?
9
Igen, a fizikai tünetek talán a legrosszabbak. A testi fájdalmak, például izom és ízületi fájdalmak, torokfájás, szemfájás (gép előtt dolgozom így sosem regenerálódik a szemem rendesen), orrfolyás stb. Az immunrendszer értelemszerűen el van fojtva ilyenkor, betegségeknek is jobban ki vagyunk téve. Amikor edzem egyet gyakran napokig heverem a fáradtságot, izomlázat. Koncentrációs problémák, emlékezetzavar. Ha így megy tovább 45-50 éves koromra vén és szenilis leszek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!