Ha bármilyen kívánságod teljesülne de egy ember életet árán. Kivánnál?
Az hogy honnan van ez a lehetőség most nem lényeg.(majom kéz, dzsinn, tündér stb)
A kérdésem lényege hogy ha szinte bármilyen kívánságod teljesülne, de minden elhangzott kívánság után egy ember a bolygón meghalna. Te kívánnál? Tudnál élni azzal a tudattal hogy egy ember élete a te lelkeden szárad?
Ugye percenként százával halnak meg az emberek a bolygón. Viszont ezek közül egyik se a TE hibádból hallnak meg. De a kívánságod hatására egy olyan ember akinek még nem érkezett el az ideje, aki előtt még ott van az élet meghal.
Az ár mindig egy ember élete lenne, bármilyen nagy(végtelen limites bankkártya) vagy kicsi(egy doboz kóla) legyen a kérés.
16os, nem tudsz olyan kívánni?
Engedd már szabadjára a fantáziád. :D pl adott egy olyan nő, akinél tudod, hogy 0% esélyed van, de a kívánság miatt megfektethetnéd. Kívánság nélkül belefecölheted a melót egy életen át, nem lesz a tied.
Én azt kívánnám, hogy amennyiben XY meghal, én is haljak meg rögtön, ugyanabban a másodpercben.
Őszintén szólva utána még azt kívánnám, hogy soha többé ne kelljen dolgoznom, mégse legyenek anyagi gondjaim, és reménykednék, hogy olyan ember hal meg, aki vagy vágyik erre, vagy megérdemli.
Ha választhatok hogy ki legyen.
Az iskolában volt egy pár emberke aki szándékosan megkeserítette az életem. Úgyhogy egy párat kívánhatnék, lelkiismeret furdalás nélkül! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!