Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha bármilyen kívánságod...

Ha bármilyen kívánságod teljesülne de egy ember életet árán. Kivánnál?

Figyelt kérdés

Az hogy honnan van ez a lehetőség most nem lényeg.(majom kéz, dzsinn, tündér stb)

A kérdésem lényege hogy ha szinte bármilyen kívánságod teljesülne, de minden elhangzott kívánság után egy ember a bolygón meghalna. Te kívánnál? Tudnál élni azzal a tudattal hogy egy ember élete a te lelkeden szárad?

Ugye percenként százával halnak meg az emberek a bolygón. Viszont ezek közül egyik se a TE hibádból hallnak meg. De a kívánságod hatására egy olyan ember akinek még nem érkezett el az ideje, aki előtt még ott van az élet meghal.

Az ár mindig egy ember élete lenne, bármilyen nagy(végtelen limites bankkártya) vagy kicsi(egy doboz kóla) legyen a kérés.

2021. jún. 20. 09:57
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Ja, csak viktátor legyen az
2021. júl. 7. 12:42
 22/48 anonim ***** válasza:

16os, nem tudsz olyan kívánni?

Engedd már szabadjára a fantáziád. :D pl adott egy olyan nő, akinél tudod, hogy 0% esélyed van, de a kívánság miatt megfektethetnéd. Kívánság nélkül belefecölheted a melót egy életen át, nem lesz a tied.

2021. júl. 16. 22:47
 23/48 anonim ***** válasza:

Én azt kívánnám, hogy amennyiben XY meghal, én is haljak meg rögtön, ugyanabban a másodpercben.

Őszintén szólva utána még azt kívánnám, hogy soha többé ne kelljen dolgoznom, mégse legyenek anyagi gondjaim, és reménykednék, hogy olyan ember hal meg, aki vagy vágyik erre, vagy megérdemli.

2021. júl. 17. 10:18
 24/48 anonim ***** válasza:

Ha választhatok hogy ki legyen.

Az iskolában volt egy pár emberke aki szándékosan megkeserítette az életem. Úgyhogy egy párat kívánhatnék, lelkiismeret furdalás nélkül! :D

2021. júl. 17. 11:49
 25/48 anonim ***** válasza:
Szerintem az egy sötét és gonosz entitás, amelyik ilyen ajánlatot tenne. Tegyük fel, hogy kiválaszthatom, hogy ki haljon meg és mondjuk meg is hal az illető, de mivel ez részben gonosz is, mert miért ne lenne az, akkor ennek ára is van, pl baleset éri valamelyik szerettemet vagy akár engem, úgyhogy ebbe én nem mennék bele.
2021. júl. 17. 12:09
 26/48 A kérdező kommentje:
25-ös. Itt a bűntudat a büntetés. A tudat hogy az az ember miattad hal meg.
2021. júl. 17. 12:34
 27/48 anonim ***** válasza:
Bla, bla, bla, ez egy nagy hülyeség. De amelyik entitás ilyen ajánlatot tenne, az gonosz, értsd már meg kérdező, nekem nem lenne különösen bűntudatom, mert kb másnapra el is felejteném és úgyis fognám fel, hogy nem az én hibám, minden fejben dől el. Nem én ölném meg, hanem az a valami, nevezzük akár ördögnek vagy bárminek, a lényeg az, hogy nem én tenném saját kezűleg, így én nem is lennék bűnös!
2021. júl. 17. 14:00
 28/48 anonim ***** válasza:
Nem tennem meg,mert jönne Sam meg Dean a vegen es karot döfnének belem!
2021. júl. 17. 14:10
 29/48 anonim ***** válasza:
70%
És, ha azt kívánom, hogy valaki haljon meg, akkor 2 ember hal meg?
2021. júl. 17. 14:43
 30/48 anonim ***** válasza:
29: nyilván
2021. júl. 17. 15:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!