Ha bármilyen kívánságod teljesülne de egy ember életet
árán. Kivánnál?
Figyelt kérdés
Az hogy honnan van ez a lehetőség most nem lényeg.(majom kéz, dzsinn, tündér stb)
A kérdésem lényege hogy ha szinte bármilyen kívánságod teljesülne, de minden elhangzott kívánság után egy ember a bolygón meghalna. Te kívánnál? Tudnál élni azzal a tudattal hogy egy ember élete a te lelkeden szárad?
Ugye percenként százával halnak meg az emberek a bolygón. Viszont ezek közül egyik se a TE hibádból hallnak meg. De a kívánságod hatására egy olyan ember akinek még nem érkezett el az ideje, aki előtt még ott van az élet meghal.
Az ár mindig egy ember élete lenne, bármilyen nagy(végtelen limites bankkártya) vagy kicsi(egy doboz kóla) legyen a kérés.
Kívánnék, de csak egyszer, vagy legalábbis 4-nél kevesebbszer. Valami olyan nagy dolgot, amivel tudnám kompenzálni azt, hogy miattam haltak meg emberek. Mit tudom én, azt kívánom, hogy én legyek a világ legbefolyásosabb és egyben leggazdagabb embere. Ezzel nyilván sokaknak jobbá tudnám tenni az életét. Hozzám közelálló személy nagyon kevés van, szóval szerintem elég pici a valószínűsége, hogy pont ők hullanak ki. Illetve fontos kérdés, hogy tudom-e hogy miattam halt-e meg egy illető, ez a tényező sokat befolyásol abba, hogy mennyiszer élek a lehetőséggel.
2021. jún. 20. 11:44
13/48 anonim válasza:
Nem
2021. jún. 20. 11:46
14/48 anonim válasza:
Kell a kutyának az ilyen kívánság. Lehet hogy aki meghalna az a szerelmem vagy más szerelme, vagy az anyukám vagy más anyukája. Aki ilyet ajánlana annak megmondanám hogy dugja fel magának az ajánlatát.
2021. jún. 20. 13:02
15/48 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenki véleményét. Látszik hogy azért van olyan aki kívánna. De olyan is aki nem tenné meg.
#12 Igen, tudnád hogy miattad hal meg valaki. Ez nyilt információ lenne amit megtudnál amikor a lehetőséget meg kapnád.
2021. jún. 20. 13:51
16/48 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos egészen, hogy tudnék olyat kívánni, amit egy élet munkája alatt tehát egy élet árán meg ne lehetne valósítani. Hacsak nem olyat kívánnék, hogy a nap keringjen a föld körül a változatosság kedvéért, nincs szükségem ilyen kívánságra.
2021. jún. 20. 14:03
17/48 ...Laci válasza:
Más életét inkább nem áldoznám fel. Legfeljebb a magamét.
2021. jún. 21. 11:11
18/48 anonim válasza:
Húú, azért durva mennyien lennének zsigerből gyilkosok ha hasznuk lenne belőle.
2021. jún. 23. 09:35
19/48 anonim válasza:
Annak az embernek az eletet szimplan. Lealjasit, rabol, rohaszt egy orszagot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!