Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nem-vegánok azért ennyire...

A nem-vegánok azért ennyire előítéletesek és zárkózottak a vegánokkal szemben, mert félnek, hogy szembesítjük őket a tetteik súlyosságával?

Figyelt kérdés
Itt gondolok a környezet aktív pusztításáta és a sok száz ártatlan állat leölésére. Persze, ha a kutyájukról vagy macskájukról lenne szó, akkor rögtön nagyon védelmezőek lennének...

2021. jún. 11. 20:42
 31/92 anonim ***** válasza:
34%

látod ez a baj... tudományos kutatások vannak hogy vannak olyan nagyon suükséges anyagok amiket nem lehet be vinni de te még is az ellenkezőjét hordod!

és milyen izom áruld el? képet küldj már magadról! sőt csinálj egy videót amibe le írod hogy édes-savanyó isten majd mutasd meg az izmaidat nem is kell az arcodat mutatni!

és nem azt írtam hogy azért ad mert tehén hanem csak ír utána írtam hogy anyád is szülés után de látszik milyen vegán vagy... proli! komplexusos!

marhát amúgy nem eszek mert nem jön be az ize csak csirkét... néha néha disznót meg halat...

ez a folyamat a természetben is létrejön! vannak kutatások misterint a vadon élüknek is van vagy 4-5 utóda ":D

fejni meg muszáj... a tej meg nagyon fontos élelmiszer csak szlok de ihatsz te kokusz tejet... csak szolok azért a fél világot repülik át ami megöli az ozon réteget... nem hiába nem esett a hó már vagy 7 éve normálisan! sőt egész télen nem volt hóesés max 1 napot egy kicsit! mert kell a kokusz és almond tej ami még drágább

amúgy sokszor nem mesterséges termékenytés van hanem csak rásegítenek azaz bedugják a marha péniszét a nő marhába...

legalábbis magyaroszágon nincs szükség fecskendőre mert könnyű itt tartani a marhákat alapból a magyar az egy marhatenyésztő nép volt! hallottál már a magyar szürke marháról? még külföldön is nagy híre volt és van is!

egyébként minden állat ragaszkodó csak mellékesen... de csak kezdetben választják el egy kis időre utána vissza engedik!

ilyen egyszerű

a magyar viszonylat meg szerintem elég szép!!! láttam már állat tenyésztőket itthon és nincsenek annyira megnyomorítva mint amerikában!!!

és amúgy attól mert még eszek húst azaz normális vagyok ":D attól még az állat kínzást elítélem! ezt tudod hogy hívják? végtisztesség becsület és tisztelet! ha már a húsukért öljünk meg őket akkor már ne szenvedjenek!

és érdemes akkor az ákos tanyasi csirkéjét meg venni!

tod konyhafőnök

természetesen tartják őket nem szorongva (ja hát az árara is nagyobb kb 50%-kkal)

de nem vagy felsőbbrendű sőt alsóbbrendű vagy mert sosem leszel biológiailag olyan erős és fejlett mint egy mindenevő morálisan pedig a béka segge alatt vagy

érvelnék a tanítónéni példájűval aki valószínűleg az összes itt lévő felett messze jobb emberségüóűbb ember aki sokkal többet tesz hogy megőrizze a lelkét!

2021. jún. 11. 23:01
 32/92 anonim ***** válasza:
31%

„Nem felsőbbrendűségi vagy etikai kérdés ez, hanem szimpla biológia. Figyelni kellett volna suliban.”

Ugyan mire gondolsz? Leállhatsz velem vitázni, de nem hiszem, hogy győztesen jösz ki ebben a témában. Mi a biológia ebben? Persze nyilván a rendszertan, ami szerint az ember emlős állat, ahogy pl. a szarvasmarha, vagy a sertés is.

2021. jún. 11. 23:06
 33/92 anonim ***** válasza:
29%

de az anime eléggé témába vág mivel a hús evősról szol! azért nem akarod megnézni mert félsz az igazságtól ugye? hát persze hogy azért...

jobb ember nem leszel ettől mert ugyan úgy pusztítasz és nem alkotsz! telefon és ruhák amiket rabszolga gyerekek csinálnak amit szuper szennyező gyárakban csinálnak amik kihatással vannak az állatokra és a világra + szennyező repülők viszik el! nem kellene olyan ruhákat és eszközöket használni akkor max jobb lennél!

a lelkiismereted nem tiszta bizonyítási kényszered van mert itt papolsz hogy te jobb vagy neked tiszta a lelked...

mikor ez nem igaz! miért feltételezed hogy nem tudunk tükrbe nézni? ":D a bűnös romlott embert ez nem érdekli! őt csak a cél érdekli te hülyegyerek ":D már bocs de nincs jobb szó erre a nagy álszentségre ami a bűn melegágyasa!

a hús ízét meg nem ti rontjátok el eszes! nem kell hazudni :DDDD

arról volt szó hogy alapból nem szeretem a marhát csak a csirkét...

2021. jún. 11. 23:07
 34/92 A kérdező kommentje:

A húsipar felel a globális felmelegedés jó részéért. Sokkal jobban, mint a világ összes autója vagy gyára. A mandulatejet sokkal gazdaságosabb előállítani, mint a tehéntejet. Ráadásul, mivel a bocikat begyógyszerezik és beantibiotikumozzák, az a tejben is benne van. A tej nem egészséges. A Lidl-ben a zabtej igen. 400 forint egy liter, érdemes kipróbálni mert nagyon finom.

Ha pedig ott tartunk, hogy az állatok is ezt csinálják. Az állatok is beülnek az autójukba és elmennek a boltba a szétallergénezett, előre elkészített húsért? 31-es, valóban tisztára olyan vagy, mint egy oroszlán vagy egy farkas.

2021. jún. 11. 23:10
 35/92 A kérdező kommentje:
33-as... most hogy jött az, hogy a vegánok pusztítanak, te meg nem...? Kérlek, magyarázd meg nekem. Lehetőleg trágár szavak nélkül, hisz láthattad, én sem használtam egyet sem.
2021. jún. 11. 23:12
 36/92 anonim ***** válasza:
26%

32 miért is nem jönne ki jól? biológiai professzor vagy vagy mi? mikor az alapokat sem tudod? órákra tényleg be kellett volna járni!

az ember azért felsőbbrendű mert képes megkérdőjelezni a világot és cselekedeteit! egy állat sem képes!

valamint van egy kis különbség emlős és emlős közt!

az ember főemlős! azon belül emberféle azon belül hominini azon belül homonina azon belül homo sapien és azon belül is homo sapiens sapien!

teljesen más egyedfejlődés! a csimpánz és az ember közt is csak 1% dns különbség van de az is akkora távolság hogy csak na!

"de nem hiszem, hogy győztesen jösz ki ebben a témában." hát igen idéztem egy briliáns egyéntől amúgy az jössz és nem jösz...

2021. jún. 11. 23:13
 37/92 anonim ***** válasza:
14%

kérdező! pusztítás=telefont használsz ruhákat hordasz amiket gyermek rabszolgák csinálnak a világ másik felén! ott hatalmas szennyezés van emiatt és ráhatással vannak az ottaniállatokra is!

azt nem mondtam hogy én nem puszttok csak ki akarod csavarni a szavakat! én is pusztítok mellette nővényeket (rózsabokrokat ültetünk otthon... ja...)

a hús ipar nem felel a globális felmelegedésért! :DDDD vicces vagy csak dobálozol minden szóval amieszedbe jut! :D a globális felmelegedést max az olaj gyárak csináják! tudtad hogy dél koreában kötelező OTTHONRA a levegő szűrő? mert kínában akkora légszennyezés van a különböző alkatrész és ruha gyárak miatt hogy dél koreában konkrétan fűs viharok szoknak lenni és eléggé kártékony az egészségre!

https://www.youtube.com/watch?v=LhZrPJy2xcE

https://www.youtube.com/watch?v=00uYV-FeX7I

nagyon jobb vagy a teloddal amit kínában gyártanak! arról nem is beszélek hogy mennyi állat döglik meg ezekben a por/smog felhőkben!

2021. jún. 11. 23:21
 38/92 anonim ***** válasza:
71%

Mit értessz alapok alatt?

Nem csoda, hogy az állatok képtelenek megkérdőjelezni a világot, hiszen fogalmuk sincs arról, hogy az mi.

A szarvasmarha pedig: Artiodactyla->Bovidae->Bovinae->Bos (Bos taurus).

Persze, hogy más egyedfejlődés, de ez egyáltalán nem vonja maga után a felsőbbrendűséget.

Elnézést. Remélem nem sértettelek meg túlságosan azzal, hogy helyi idő szerint 12-kor elírtam egy szót. (Valószínűleg nem is egyet, hisz késő van, fáradt vagyok és telefonról írok.)

2021. jún. 11. 23:22
 39/92 A kérdező kommentje:

Az ember alkotta meg a felsőbbrendűség fogalmát. Az ember alkotta meg a főemlős fogalmát. Persze, hogy magát jobbnak tartja mindennél és mindenkinél. De nincs oka rá.

Vagy igen? Magyarázd el nekem.

2021. jún. 11. 23:24
 40/92 anonim ***** válasza:
37%
#32 Azt értem alatta, hogy az ember MINDENEVŐ, bizonyítja ezt a gumós zápfogfelületünk is. Általános iskolás anyag. Puszta biológia szükséglet a húsevés, nem felsőbbrendűség miatt van.
2021. jún. 11. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!