Ha a feministák ennyire egyenlőséget akarnak, azt is elfogadják hogy egy férfi megüthet egy nőt?
Választ töröltetni a kiccsajok tudnak, érvelni már nem nagyon...
Nem, így se fogjuk megszeretni a feminista nőket.
Sőt.
Erre is lehet nyomogatni a jelentem gombot ezerrel...
11 kajak! 🤣🤣🤣🤣 Nem neked neki szól.
#8 és #9 között volt....
Egy erős vélemény #8 "picsogására"
Amúgy a kérdés maga provokatív és sértő (mind két nemnek...csodálom hogy egyáltalán még fent van....
Ja de az alá írt. 🙃 úgy akkor már okés....
17 de arról senki sem beszél, büszkeségből vagy mert rontaná a feminista mozgalmat.
Azokról az esetekről nincs szó mikor a nő a vagyonért kisemmizi a férfit, jön egy gyerek megcsalja lepattan az fizetni a gyerektartást.
És ez csak a jobbik eset.
Azokról megint nem esik szó akik a pénzért elkaparják/kapartatják a párjukat.
A Halálos bizalom sorozat maiden minden 4 bűnös vagy a felbujtó nő. Pl S1 E1...
Senki sem tökéletes, nőt én elvből nem ütök. Sőt amennyiben megbeszélhető, srácokkal sem. Vitában egyértelműen az vesztett aki előbb üt, mert kifogyott az évekből. S aki a fizikai erejét használja fel, hogy bizonyítsa igazát az szánalmasan gyenge. Legyen akármilyen nemű.
19 ezzel én is így vagyok.
Azon kívül hogy az indokolt pofonért meg nyaklevesért igazából hálás vagyok.
Jó gyerek voltam, fájt is miattam a fejük. Pl mikor 20- szorra se fogadtam szót vagy vissza pofáztam kb zéró tisztelettel akkor annak ott volt a helye és ideje. Dur egy füles. S vita lezárva.
De az indokolatlan, erőfitogtatás elítélendő...
Mint pl azok a családfők akik hazamennek bepiálnak és élveznek valakit. S miért? Mert baja van, magával vagy megalázzák a munkahelyén? Rajtuk kívül ki tudja? De egyértelműen elítélendő a magatartás.
Gondolom #8 is ezekre gondolt csak sertőn általánosítva.
Nőből is volt ilyen az ismeretségben. Az apáról nem tudtam semmit a nő egyedül "nevelte" a gyerekeket.
Alkesz volt... A többit ki lehet találni.
A gyerekek a nagyszülőknél kötöttek ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!