Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csides Kata a mindenért a...

Csides Kata a mindenért a férfiakat hibáztató femináci ős-archetípusa?

Figyelt kérdés

Kevés olyan embert látok és ismerek, aki ha kívül olyan szinten taszító, hogy tényleg a kutya/macska sem marad meg mellette, akkor ne próbálna kompenzálni a személyiségével, értelmével, humorával, inkább több, mint kevesebb sikerrel. Nem egy pozitív példát láttam erre.

Csides Kata azért ilyen. Az egy dolog, hogy személy szerint rendesen forog a gyomrom, már ha meglátom, külsőre is annyira antinő. De aztán kinyitja a száját, és nincs adás, ahol ne kerülnének szóba a szemétláda férfiak, ahol ne a nő lenne kivétel nélkül az ártatlan áldozat, ahol utóbbiak nagyon okos tanácsokat kapnak tőle karrierről, párkapcsolatról, szexuális életről, mely utóbbi kettőhöz Csides Katának vélhetően az életben nem volt úgy egyáltalán semmi köze.

Azt is megtudják a nők, hogy sminkelni pl. tök gáz, hogy nem kell adni a külsőre, mert az olyan férfiaknak megfelelés és minek (de az ő elvárásaik azért legyenek toronymagasak feléjük), edzőterembe se kell járni, mert jó, ha olyan gusztustalan kövér vagy, amilyen ő. Igazi párkapcsolat-romboló tanácsok, és ezekre a nők odafigyelnek.

Ő tényleg az a fajta őstípus szerintem, ami az átlag jóérzésű ember - legyen férfi vagy nő - előtt felsejlik, ha maga elé képzeli a képernyő mögött ülő, kommentben fröcsögő, férfigyűlölő nőket. Randa, sikertelen, vélhetően egyedülálló és soha nem volt senkije, vagy nagyon csúnyán kisználták, és most a férfi nem a hibás, meg úgy mindenki más rajta kívül. A nála szebb, sikeresebb nőket gyűlöli a legjobban, számára nem létezik boldog kapcsolat féfivel, csak akkor, ha a nő az úr, és helyreteszi az alsóbbrendű hímet. Hát nekem ez Csides Kata, a megtestesült femináci.

[link]

2021. jún. 2. 19:18
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
42%
Ők gondolom mind kamuk azért nincsenek abban a "tökeletes" keresőben🤦‍♀️..am ha jól tudom pesten rendel, nem tehetné meg képesítés nélkül..
2021. júl. 23. 17:39
 32/49 anonim ***** válasza:
81%

#27-31 Még szép, hogy Csernusra nem ad találatot a doktori.hu, mivel neki nem PhD fokozata van, hanem pszichiáter orvosként kapott doktori címet.

Itt megtalálod: [link]

Hol rendel Csides? Írj valami konkrétat. "Ha jól tudom" - nem, rosszul tudod. :)

Csides Katalin nem orvos, és bölcsészdoktori fokozata sincs. Ettől persze még lehet nagymama, de kit érdekel.

2021. aug. 8. 00:25
 33/49 anonim ***** válasza:
60%
Csides még a régi rendszerben szerezte a diplomáját csak egy "sima" pszichológus..Popper Péterre sem ad ki semmit gondolom azért mert nem szerzett phdt(?)..de attól még szakember volt..Csides is az..írd be a keresőbe h Csides Kata szakrendelés és kidobja h pesten rendel..én csak hallottam h hozzá járnak nem vagyok sem pesti sem rászorulva és még a műsorát sem nézem(ha még megy)..am attól h nem kedveled még nem kell elhitelteleníteni..
2021. aug. 8. 05:14
 34/49 anonim ***** válasza:
72%

Ő hitelteleníti el saját magát. Ajánlom figyelmedbe a Wikipedia-lapjának törléséről szóló szerkesztői vitát, amiből kiderül, hogy Csides egy azóta megszűnt, akkreditáció nélküli álegyetemet tüntetett fel a doktori fokozata megvédésének helyeként. Másrészt, ha itt visszaolvasol, láthatod, hogy az állítólagos védés évének 2005-öt jelölte meg - ennyit a "régi rendszerről".

Kérem, senki ne emlegesse őt együtt olyan képzett, tudományos teljesítménnyel bíró, valódi szakemberekkel, mint Csernus, Popper Péter vagy akár Hevesi Kriszta. Csides Katalin sehol sincs hozzájuk képest, ráadásul valótlant állít a végzettségéről.

2021. aug. 8. 09:28
 35/49 anonim ***** válasza:
20%
Nem tudom van e doktori fokozata de diplomaja és képseítése van..De ők sincenek a rendszerben amit felhoztak bizonyítéknak..Csides nem ír..még..
2021. aug. 8. 09:33
 36/49 anonim ***** válasza:
61%
Csides azt állítja magáról, hogy doktor, de ezt semmi sem támasztja alá. Az "ők sincsenek a rendszerben" paripáról érdemes volna leszállnod, lásd a korábbi válaszokat (pl. Csernus orvos, neki nem PhD-je van). Egy 2005-ös PhD védésnek mindenképp lenne nyoma.
2021. aug. 8. 09:42
 37/49 anonim ***** válasza:
43%
35-ös, Csides ezután sem fog írni, még neked, a rajongójának sem fogja elárulni, hogy hol szerzett pszichológusi diplomát, és milyen jogon használ doktori címet. Elárulom neked, én is érdeklődtem nála, teljesen eredménytelenül.
2021. aug. 8. 09:48
 38/49 anonim ***** válasza:
Rajongó..ez jó.. én azt írtam csak h pszichológus..ennyit..nem tudom h van e doktorija nem is érdekel..Popperz imádom, Mülllert imádom és nem érdekel van e doktorijuk..
2021. aug. 8. 09:58
 39/49 anonim ***** válasza:
37%
38, teljesen mellékes, hogy érzelmileg hogyan viszonyulsz Csideshez, itt egy ideje arról folyik a vita, hogy valótlant állít-e a képesítéséről, és egyelőre úgy tűnik, hogy igen.
2021. aug. 8. 10:12
 40/49 anonim ***** válasza:
55%
A "szakrendeléséről" annyit, hogy egy olyan nevű oldalon, ahol bárki szabadon regisztrálhat anélkül, hogy igazolnia kellene a képesítését, az olvasható, hogy egy olyan címen "rendel", amin nem egészségügyi intézmény, hanem egy sima társasház található. Gondolom, érted, hogy ettől még senki sem lesz hiteles. Egy nemhivatalos, szakmai kontroll nélküli oldalon mindenki azt állít magáról, amit akar. Akár most rögtön regisztrálhatnék én is pl. cicamasszázs-terapeutaként.
2021. aug. 8. 10:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!