Csides Kata a mindenért a férfiakat hibáztató femináci ős-archetípusa?
Kevés olyan embert látok és ismerek, aki ha kívül olyan szinten taszító, hogy tényleg a kutya/macska sem marad meg mellette, akkor ne próbálna kompenzálni a személyiségével, értelmével, humorával, inkább több, mint kevesebb sikerrel. Nem egy pozitív példát láttam erre.
Csides Kata azért ilyen. Az egy dolog, hogy személy szerint rendesen forog a gyomrom, már ha meglátom, külsőre is annyira antinő. De aztán kinyitja a száját, és nincs adás, ahol ne kerülnének szóba a szemétláda férfiak, ahol ne a nő lenne kivétel nélkül az ártatlan áldozat, ahol utóbbiak nagyon okos tanácsokat kapnak tőle karrierről, párkapcsolatról, szexuális életről, mely utóbbi kettőhöz Csides Katának vélhetően az életben nem volt úgy egyáltalán semmi köze.
Azt is megtudják a nők, hogy sminkelni pl. tök gáz, hogy nem kell adni a külsőre, mert az olyan férfiaknak megfelelés és minek (de az ő elvárásaik azért legyenek toronymagasak feléjük), edzőterembe se kell járni, mert jó, ha olyan gusztustalan kövér vagy, amilyen ő. Igazi párkapcsolat-romboló tanácsok, és ezekre a nők odafigyelnek.
Ő tényleg az a fajta őstípus szerintem, ami az átlag jóérzésű ember - legyen férfi vagy nő - előtt felsejlik, ha maga elé képzeli a képernyő mögött ülő, kommentben fröcsögő, férfigyűlölő nőket. Randa, sikertelen, vélhetően egyedülálló és soha nem volt senkije, vagy nagyon csúnyán kisználták, és most a férfi nem a hibás, meg úgy mindenki más rajta kívül. A nála szebb, sikeresebb nőket gyűlöli a legjobban, számára nem létezik boldog kapcsolat féfivel, csak akkor, ha a nő az úr, és helyreteszi az alsóbbrendű hímet. Hát nekem ez Csides Kata, a megtestesült femináci.
#27-31 Még szép, hogy Csernusra nem ad találatot a doktori.hu, mivel neki nem PhD fokozata van, hanem pszichiáter orvosként kapott doktori címet.
Itt megtalálod: [link]
Hol rendel Csides? Írj valami konkrétat. "Ha jól tudom" - nem, rosszul tudod. :)
Csides Katalin nem orvos, és bölcsészdoktori fokozata sincs. Ettől persze még lehet nagymama, de kit érdekel.
Ő hitelteleníti el saját magát. Ajánlom figyelmedbe a Wikipedia-lapjának törléséről szóló szerkesztői vitát, amiből kiderül, hogy Csides egy azóta megszűnt, akkreditáció nélküli álegyetemet tüntetett fel a doktori fokozata megvédésének helyeként. Másrészt, ha itt visszaolvasol, láthatod, hogy az állítólagos védés évének 2005-öt jelölte meg - ennyit a "régi rendszerről".
Kérem, senki ne emlegesse őt együtt olyan képzett, tudományos teljesítménnyel bíró, valódi szakemberekkel, mint Csernus, Popper Péter vagy akár Hevesi Kriszta. Csides Katalin sehol sincs hozzájuk képest, ráadásul valótlant állít a végzettségéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!