Miért mossák egybe a feministákat és a feminácikat?
Figyelt kérdés
Valahányszor ki nyílvánítom a véleményemet a nők helyzetéről a nagy világban mindig megkapom h egy férfi gyűlölő feminista vagyok. Holott és szeretem a férfiakat hiszen nő vagyok és tisztelem őket.2021. máj. 18. 20:35
1/23 anonim válasza:
Mert annyi ilyen femináci van, hogy ha meghalom hogy feminizmus, akkor egyből ők ugrannak be. Tisztelet a kivételnek.
2/23 anonim válasza:
"Miért mossák egybe?"
Mert a férfiaknak nincsen arra energiájuk és idejük, hogy szétválogassák őket.
Meg különben is tele van a tökük azzal, hogy minden helyzetben a nők vannak előnyben, miközben egyfolytában rinyálnak hogy mennyire el vannak nyomva.
3/23 anonim válasza:
Azért mert olyan ostobák, mint a kettes.
4/23 anonim válasza:
Na látod, ilyen ostobák a feminácik mint a 3-as.
5/23 anonim válasza:
Komolyan ennyi tellett tőled? :-) Nem vagyok femináci. Csak idegesít a butaság, nemtől függetlenül.
7/23 anonim válasza:
Mert a feminizmusnak nincs értelme ma, amikor a férfiaknak és nőknek (nagyon helyesen) ugyanazon jogaik vannak.
8/23 A kérdező kommentje:
Nincsenek meg ugyanazok a jogok. És első sorban nem is magyarország helyzetét nézem. Amerikán és Európán kívül nincs egyenjoguság. Mondjuk itt is még van kivetnivaló. A kollégám ugyanabban a pozicióban mint én majdnem egy százezerrel többet keres pedig semmivel se jobb nálam. Nem is ebbe akartam bele folyni. Hanem h nézzük csak meg a fejlődő országokat. Ott a férfi az isten a nő a tárgy.
2021. máj. 18. 21:12
9/23 anonim válasza:
Nem kötekedni szeretnék, nő vagyok. Csak még fiatal, így még nem találkoztam a bérkülönbség jelenségével.
Szóval te mondtad a bérigényt, és az alapján lettél felvéve?
10/23 anonim válasza:
A bérkülönbség olyan formában ahogy régen, már nem él. De az tény, hogy sok pozícióba a nőket kevesebbért veszik fel, ha nem elég pofátlanok, hogy többet kérjenek. Én amikor át akartam menni multihoz, akkor meg volt adva egy tól-ig összeg, és amikor rákérdeztem, hogy ez mit jelent (azt hittem betanuló idő van és utáni bér) azt mondták, hogy gondoljam át, hogy egyedülálló anyaként mennyit kérek. Na, ez az,amit fordított esetben egy férfinek sosem fognak mondani. Az anyaság miatt a nők folyamatos hátrányban vannak, az egyedülálló anyaság miatt pláne. Volt olyan barátnőm, aki kisgyerek mellől ment vissza hat órában, de ugyanazt a munkát végezete, amit addig nyolc órában, csak befejezhette otthon laptopon. Hat órás bérért. Nem a kérdező voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!