Miért mossák egybe a feministákat és a feminácikat?
Figyelt kérdés
Valahányszor ki nyílvánítom a véleményemet a nők helyzetéről a nagy világban mindig megkapom h egy férfi gyűlölő feminista vagyok. Holott és szeretem a férfiakat hiszen nő vagyok és tisztelem őket.2021. máj. 18. 20:35
21/23 anonim válasza:
19: én meg azt kérdezem gyagyarék barátom, hogy mégis mi a teendő a nemi erőszakkal, nőveréssel azok után, hogy ez törvényileg szabályozva van megfelelően?
Talán nem zárják börtönbe a nemi erőszakolót? Talán nem veti meg a társadalom? Mi a gond akkor te szerencsétlen, mit akarsz még? Kijárási tilalmat férfiak számára?
Hogyan szabáélyoznád azt, hogy valaki SZERINTED bunkó módon beszél egy női képviselővel? Börtönbe vele, mert bunkó volt?
Közel -keletre, ahol mindez ténylegesen jelen van, miért nem mész? Hm? Elárulod? Mert ott van jelen pl. egyedül a kényszerházasság is, nem pedig Európában. Erre válaszolj.
22/23 anonim válasza:
Én alapból nem értem telejsen a feminizmust manapság igen 100 éve aktuális volt tekintve hogy akkor tényleg nem bolt egyenjogúság de most arra fogni hogy a férfiak az erősebb nem és meg KELL védenie a nőket már túlzás ha valaki egy büdös köcs.g nemtől független utálni fogom. Ez olyan hogyha pl egy férfi megöl egy nőt életfogytiglan megalázás zártoszály ha egy nő öl férfit 20 év börtön elkülönített rész kifejezetten nőknek esetleg ha jól viselkedik csökkentik a letöltendő éveket akár még felfüggesztettet is kaphat a férfi meg rohadjon meg a börtönben élete végéig na akkor hol a hőnáhított egyenlőség? Mára oda jutottunk hoyg a legnagyobb "kisebbség" a fehér hetero férfi mert (félreértés ne essék nincs bajom se a melegekkel se a más bőrszínű emberekkel se a nőkkel de ez az igazság)
23/23 anonim válasza:
A feminista egy álszent femináci aki annyira elvakult, hogy észre sem veszi mekkora károkat okoz ez a beteges családromboló és népírtó ideológia. Csak a beidomított hülyeségeit károgja mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!