Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mossák egybe a feministá...

Miért mossák egybe a feministákat és a feminácikat?

Figyelt kérdés
Valahányszor ki nyílvánítom a véleményemet a nők helyzetéről a nagy világban mindig megkapom h egy férfi gyűlölő feminista vagyok. Holott és szeretem a férfiakat hiszen nő vagyok és tisztelem őket.

2021. máj. 18. 20:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
20%

Azért mossák egybe, mert ugyanazok. Legfeljebb az klüönbözteti meg őket, hogy a "sima" feminista egy fokkal később akad ki az ellenvéleményen, mint a femináci bajtársa.

De ha te nem így gondolod, akkor fejtsd ki, hogy PONTOSAN miben követel mást az egyik mint a másik.

2021. jún. 6. 02:47
 12/23 A kérdező kommentje:

Én a feministákat annak mondom akik a nők jogaiért küzdenek itt és más országokban is. Akik nem hagynák, hogy a nőket rabszolgaként vagy anyamalcként használva ki használjanak. Ellenen vagyunk a nők és gyermekek bántalmazásának családon belül is. A nemi erőszakolók erősebb büntetéséjért küzdünk. Ettől még nem érezzük felsőbbrendűnek magunkat. Csak annyit akarunk h ne a férfiak alatt legyünk mindig mindenben. Kölcsönös tisztelet, szeretet amit elvárunk, hogy egy nő ne rettegjen az utcán valahányszor később megy haza.

A femináci az aki szívből megveti a férfiakat. A fusztrációjukat rajtuk vezetik le. Nem a valós gondokért állnak ki hanem a saját dolgaikért.

2021. jún. 6. 15:26
 13/23 anonim ***** válasza:

12: nem soroltál konkrét nézetkülönbségeket, de előbb reagálok, aztán lehet megint reflexből leszavazni, itt úgyis túlteng a femináci közösség.

"Csak annyit akarunk h ne a férfiak alatt legyünk mindig mindenben."

Talán ez lenne a lényeg, és ez lenne az, amit ki kellene fejtened.

Miért lennél "mindenben" alul? Konkrétan miben? Fizetésben, bánásmódban, jogaidban? Egyikben sem vagy lentebb. Egy nő ugyanúgy érhet el sikereket és lehet vezető, mint egy férfi, mint ahogy ugyanúgy vannak alulfizetett női szakmák (pedagógus, ápoló), ahogyan férfi szakmák (szalagmunka, építkezés, szakmunkák, gyár).

Az, hogy vannak nemi erőszakoló meg a farkukat a buszon a fenekedhez nyomkodó nyomorultak, azt nem kell egyrészt azonosítani a teljes férfi nemmel, ahogyan most te meg a femináci közsséged teszi, másrészt enm tudom, mégis hogyan akarod ezt megszünteti a törvény vagy bármi erejével, mivelhogy ezek pszichiátriai problémák. Várom az ötleteteidet.

A családon belüli erőszak ellen sem tudom, hogy miért kell külön küzdeni meg ellene lenni, mert ez úgy hangzik, mintha lenne bárki, aki kiáll és helyesli a családon belüli erőszakot. Tudsz ilyet, aki nyíltan ilyet hangoztat? Ilyen nincs (hacsak enm elmebeteg), ebben talán egyetértünk. A dolog persze létező, de nők ugyanúgy elkövetik, mint férfiak, csak a ti eszköztáratok kissé kifinomultabb, és sokkal kevésbé tetten érhető. Érzelmi manipuláció pl. nem tudom mennyire ismerős. Legvégül pedig: egy rossz párkapcsolatból bármikor kiléphetsz. Nincs megtiltva, ahogya pl. meg van a közel-keleten, ahová viszont valamiért nem mész felszabadítósat játszani.

Ebből láthatod, hogy tökéletesen mindegy, hogy megveted-e "szívből" a teljes férfi nemet vagy sem, mert a követeléseitek (feminácik és feministák) 100%-ig megegyeznek.

De ha tévedek és csak én próbálom ilyen rosszhiszemű férfi szemszögből látni a szent és tisztalelkű feministák világjobbító harcát, akkor KONKRÉTAN kitérve többek közt az alábbi pontokra vázold kérlek, hogy te nem femináciként miben nem értesz velük egyet:

-50% nő a vezetői helyekre

-50% nő a parlamentbe

-magasabb fizetés nőknek

-büntetni a füttyögést

-férfi "zaklatók" életét tönkretenni mindenféle bírói ítélet nélkül: Louis CK, Woody Allen, Kevin Spacey stb.

-kijárási tilalom férfiak számára az esti órákban

2021. jún. 6. 17:50
 14/23 anonim ***** válasza:

Nos, nem engem szólítottál meg, de én is feminista vagyok és nem femináci.

Ami a pontjaidat illeti:

-50% nő a vezetői helyekre -hülyeség. Viszont tilos lehetne rákérdzeni, hogy tervez-e gyereket szülni, van-e gyereke.

-50% nő a parlamentbe - Kvóta alapján semmi képpen,bár jó lenne több nő a parlamentbe, tekintve, hogy az ország lakosságának a fele nőkből áll és elég gáz, hogy az őket is illető döntéseket csak férfiak hozzák meg. (Pl. abortusz törvény Lengyelországban stb)

-magasabb fizetés nőknek - Nem hiszem, hogy ezt bárki elvárná, egyenlő munkáért egyenlő bért, ez volt mindig is a cél. Az viszont érdekes, hogy a férfiak által frekventált szakmák mind jobban meg vannak fizetve mint a nők általi. Az óvónő, szociális munkás, tanár munkája miért nincs megbecsülve? Többségében nők végzik ezeket a munkákat.

-büntetni a füttyögést - Nem vagyok ennyire radikális, bár jó lenne ha a rendőr tökön rúghatná az ilyen kis csírákat, főleg a nyúlkálósokat.

-férfi "zaklatók" életét tönkretenni mindenféle bírói ítélet nélkül: Louis CK, Woody Allen, Kevin Spacey stb.

A mondat második felével nem értek egyet: mi az, hogy mindenféle bírói ítélet nélkül? Akkor honnan lehet tudni, hogy valóban zaklató? De ha az, akkor kapja meg a megérdemelt büntetését.

-kijárási tilalom férfiak számára az esti órákban

Te teljesen hülye vagy? Senki számára nem lehet kijárási tilalom a demokráciában.

2021. jún. 6. 20:33
 15/23 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok ennyire radikális, bár jó lenne ha a rendőr tökön rúghatná az ilyen kis csírákat, főleg a nyúlkálósokat."

Komunizmust akarsz.

"Te teljesen hülye vagy? Senki számára nem lehet kijárási tilalom a demokráciában."

Nem, a hülye az sajnos te vagy. Demokráciában valóban nem, csak te meg az elvtársaid elképzelései demokráciában nem valósíthatóak meg. Ahol vélemény miatt börtönbe zárnak (Kanada), ahol ítélet nélkül tönkre lehet tenni férfiak életét - akiket korábban soroltam, továbbá itthon Marton László, Havas Henrik -, ott nincs demokrácia. Lehet persze mondani, hogy az Kanada, csakhogy ami külföldön van, az szépen begyűrűzik ide is. Te szabad országban akarsz élni, persze, ahogy egy náci is szabad országnak érezte a Harmadik Birodalmat, meg ahogy egy kommunista a Szovjetuniót. Mindenki másnak meg nyitjuk a gázkamrát.

2021. jún. 6. 21:00
 16/23 anonim ***** válasza:

15 A nőket évezredekig elnyomtátok. A legtöbb erőszak még pár éve is következmények nélkül maradt. Fáj nektek, de most ennek véget kell vetni. Igen, lesznek olyan jellemtelen féreg nők, akik ezt kihasználják (amúgy ez nagyon ritka és nagyon felfújt néhány eset) ahogyan mindig is voltak féreg férfiak, akik visszaéltek azzal,hogy a nők a gyengébb nem. Mindkét nemnél elítélendők a férgek, de vicces, hogy eddig ti nem éltétek át azt, amit élete során minden nő: tartani a másik nemtől. Molesztálva, bántva, megalázva lenni, csak azért mert nő vagy (a nő szó itt behelyettesíthető mással is).

Amúgy vicces, hogy direkt félre éretlmezted amit írtam, hogy vitatkozhass velem. Teljesen korrekt dolgokat írtam. Csak az bűnhődjön, aki bűnt követ el. Kérlek mondd el, hogy képzeled, hogy az erőszakolók, zaklatók ne legyenek büntetve? Nekik szabad legyen? Vagy csináljunk olyan bírósági vizsgálatokat, hogy a nők inkább ne is jelentsék fel a tettest, mert a számukra megalázó az egész procedúra? Ezt javaslod? És én vagyok a náci? Ne röhögtess már.

"Komunizmust akarsz" Ezt arra írod, amikor világosan leírtam, hogy nem vagyok annyira radikális, de jó lenne, ha nem menne a dolog következmények nélkül. Tudom, a ti jogaitok sérülnek azzal, ha nem füttyöghettek meg nyúlkálhattok, mert suttyó prolik vagytok, persze, hogy az lenne a jó, ha apátok meg tudná tanítani, hogyan kell tisztelettel bánni a nőkkel, de úgy tűnik, nem ez történik.

Az, aki nem bántalmaz másokat nem kell, hogy féljen. Míg régebben a nők esetében nem így volt.

2021. jún. 6. 21:20
 17/23 anonim ***** válasza:

"A nőket évezredekig elnyomtátok."

És ő azt mondja, hogy nem femináci :DDD

Innen tényleg kár bármit is mondani, de erre még azért hadd ragáljak. Gondolom a nők meg azért kisebbek és fizikailag gyengébbek, mert elettük előlük a táplálékot (ez is egy okos femináci elmélet). Ha már "ti" és "mi" relációban beszélünk, ahogy a kommunisták is tették, elmondom, neked, hogy soha nem voltatok elnyomva. Valójában védve, megbecsülve, kiemeleten tiszteletben tartva voltatok (lovagkor pl., meg az egész nyugati kultúrában jelenlévő udvariaskodás).

Ezt a fajta óvást azonban ti megpróbáljátok elnyomásnak beállítani, csak azért, mert a nőnek is ki volt osztva a maga szerepe ugyanúgy, ahogy a férfinek: nőként te vagy, aki gyereket szül, aki házimunkát végez, aki elsősorban gyereket nevel. Miközben férfiként te vagy, aki elintéz dolgokat, kapcsolati hálót épít, pénzt, megélhetést szerez olyan áron, amilyen áron tud, kockézatot vállal, aki meghal a családjáért, köztük érted is te elnyomott nő, pl. a frontvonalon.

Én ilyen leosztásban inkább lettem volna nő.

Értem, hogy nem vagy szerinted "annyira" radikális, mint a kommunisták, csakhogy ők sem úgy kezdték, hogy építsünk a gulágokat, hanem a nagy egyenlőség nevében "csak" uralkodni akartak. Ti mit is akartok? Vezetői pozíciókat punci alapon, parlamenti helyeket...

Nehéz elképzelenem, hogy aki tényleg elhiszi ezt az évmilliós elnyomást bődületes abszurd mesét, annak milyen élete lehet, mert szerintem vagy még szűz, vagy valaki (nyilván egy férfi) nagyon csúnyán kihasználta vagy rosszatt tett vele. Esetleg anyjával történt valami hasonló, és ezért azt nevelte a lányába is, hogy pénisz = elnyomás. Azt nem értem, ha ennyire rossz nektek a férfiak közelsége, minek alapítotok velük családot, miért szültök nekik gyereket, miért nem éltek kommunában? Idővel mind jobban járnánk, mert legalább nem szaporodnátok.

2021. jún. 7. 10:49
 18/23 anonim ***** válasza:
Akkor tanulj történelmet meg nézd meg,kinek mihez volt joga. Ne haragudj, de a tudatlanság ellen csak tanulással tehetsz. Nem lehet veled érdemben vitatkozni, nincs értelme. Viszlát.
2021. jún. 7. 15:01
 19/23 A kérdező kommentje:

17-es akkor arról muzsikálj milyen jogon erőszakolnak, vernek meg több millió nőt évente? Miért kényszerítik a kislányokat házasságra? Miért nézik egyből butának,ostobának a női politikusok jelentő részét? Miért kell sok országban a nőknek csak kussban lennie? Miért nem adnak magasabb büntetést a nemi erőszakért? Miért nem veszik komolyan a férfi zaklatásokat?

Ne kezd nekem h ez csak rinya. Nem az anyámmal bántak szarul. Nem bántott meg egy férfi se. Normális komoly kapcsolatom van évek óta. Értsd màr meg h a feminista nem azért lázong h mit nem kap meg. Hanem h bárhol a világon egy nő nem lehet biztonságban. Mondok egy példát. Te vagy 10 nővel egy szobában egy egész napra. Neked a mámor lenne ha mondjuk normálisak és szépek. Míg egy nőt raksz be 10 férfi közé a nő ha normális rettegni kezd egy idő után. A férfiaktól nem védi meg senki.

Mikor nap mint nap azt olvasom h itt és ott nőt és gyermeket erőszakoltak meg én elsírom magam. Te mire gondolsz ekkor? Ha neked lenne egy lányod akit megerőszakolnak beérnéd 5 év börtönnel?

2021. jún. 8. 03:09
 20/23 anonim ***** válasza:

18: "A tudományoskodás bolsevista trükk."

Mindig lehet találni persze még másik 25 feminista "tudóst", aki ezt meg azt kimutatta, és a megint másik 25 feminista tudós irományaira hivatkozik.

Az is jó kérdés, hogy te ezek olvastad-e ezeket, mert konkrét hivatkozást sem írtál.

Elmondom egyébként, hogy volt anno náci és bolsevista "tudomány" is.

2021. jún. 8. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!