Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csides Kata a mindenért a...

Csides Kata a mindenért a férfiakat hibáztató femináci ős-archetípusa?

Figyelt kérdés

Kevés olyan embert látok és ismerek, aki ha kívül olyan szinten taszító, hogy tényleg a kutya/macska sem marad meg mellette, akkor ne próbálna kompenzálni a személyiségével, értelmével, humorával, inkább több, mint kevesebb sikerrel. Nem egy pozitív példát láttam erre.

Csides Kata azért ilyen. Az egy dolog, hogy személy szerint rendesen forog a gyomrom, már ha meglátom, külsőre is annyira antinő. De aztán kinyitja a száját, és nincs adás, ahol ne kerülnének szóba a szemétláda férfiak, ahol ne a nő lenne kivétel nélkül az ártatlan áldozat, ahol utóbbiak nagyon okos tanácsokat kapnak tőle karrierről, párkapcsolatról, szexuális életről, mely utóbbi kettőhöz Csides Katának vélhetően az életben nem volt úgy egyáltalán semmi köze.

Azt is megtudják a nők, hogy sminkelni pl. tök gáz, hogy nem kell adni a külsőre, mert az olyan férfiaknak megfelelés és minek (de az ő elvárásaik azért legyenek toronymagasak feléjük), edzőterembe se kell járni, mert jó, ha olyan gusztustalan kövér vagy, amilyen ő. Igazi párkapcsolat-romboló tanácsok, és ezekre a nők odafigyelnek.

Ő tényleg az a fajta őstípus szerintem, ami az átlag jóérzésű ember - legyen férfi vagy nő - előtt felsejlik, ha maga elé képzeli a képernyő mögött ülő, kommentben fröcsögő, férfigyűlölő nőket. Randa, sikertelen, vélhetően egyedülálló és soha nem volt senkije, vagy nagyon csúnyán kisználták, és most a férfi nem a hibás, meg úgy mindenki más rajta kívül. A nála szebb, sikeresebb nőket gyűlöli a legjobban, számára nem létezik boldog kapcsolat féfivel, csak akkor, ha a nő az úr, és helyreteszi az alsóbbrendű hímet. Hát nekem ez Csides Kata, a megtestesült femináci.

[link]

2021. jún. 2. 19:18
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

9:

10/10. De amúgy ez tipikus hazai proli-bölcsesség ez a "nem tetszik ne nézd", minden egyszerű paraszttól ezt hallod, ha nincsenek érvei. Márpedig soha nincsenek.

2021. jún. 2. 20:35
 12/49 A kérdező kommentje:
10: az is érdekes, hogy a Palvibarbi szintű nők soha nem feministák, csak a rondaságok :D
2021. jún. 2. 20:38
 13/49 anonim ***** válasza:
86%

Abban viszont semmi meglepő nincs, hogy azok a pasik halnak meg szűzen, akinek a nőben a külseje az egyetlen érték.

Palvin Barbi nagyon szép nő, nem véletlenül lett modell. De nem is az eszéért szeretik. A videóban szereplő nőt továbbra sem ismerem, én kérek elnézést, hogy nem vagyok kiművelve minden pszichológusból, sőt most se fogom a videóit megnézni. Főként azért, mert nem érdekel. Nyugodtan le lehet pontozni. De attól, hogy valaki így néz ki, még lehet remek szakember. Sokkal hitelesebb, mint a főcelebpszichológus Csernus az elcseszett magánéletével. Mondjuk ha táplálkozási tanácsadó lenne, akkor oké, tényleg ne így nézzen ki. De nem az. Ha jól értem...

Mondjuk ahol Schobert lógó csöccsel lehet fitnesz pápa, ott furcsább dolgok is előfordulnak. Mindegy.

De ezzel sincs baj. Részemről én akkor is szívesen félrenézek, mikor ostoba pasik csöpögő nyállal néznek egy szép nőt, hogy milyen okos, miközben egy kukkot nem hall abból, amit mond. Az átlagos férfinak élesebb a látása, mint az esze.

2021. jún. 2. 21:03
 14/49 anonim ***** válasza:
76%

Csides Katának van családja, házastársa, remek végzettsége, neve a szakmájában, saját műsora, igenis képes hasznos tanácsokat adni, és sok ember értékeli amit csinál.

Ha tippelnem kéne, neked ezek közül egyik sem fog összejönni életedben (még az első kettő sem) szóval ¯\_(ツ)_/¯

A műsorából csak klippeket láttam ugyan, de nem láttam benne azt a férfigyűlöletet, amit te a túlérzékenységed miatt látsz, sőt! Szerintem Katának kifejezetten jó véleménye van a férfiakról; csak nem azokról a szennyekről, akikre panaszkodnak a levélírók.

Hogy lásd, mire gondolok: érkezik egy üzenet Katának azzal, hogy egy nőt megütött a férje, és a nő nem tudja, hogy hogyan tovább.

Kata, aki tartja valamire a férfi nemet rögtön kimondja, hogy "hát az ilyen nem is férfi, ez csak egy kis utolsó görény, te meg minek maradsz egy ilyen görény mellett?" - vagy valami hasonlót.

Namármost tudod, mi lenne a ténylegesen férfigyűlölő válasz egy ilyen kérdésre? Az, ha azt mondaná, hogy hjah, a férfiak már csak ilyenek... Erőszakos állatok, kiszámíthatatlan az összes.

Érted a különbséget?

A másik fajta nagy férfiellenessége pedig az, amikor megnondja a nőknek, hogy igenis ki kell állni magukért, ha tiszteletlenek velük. De még egy olyan klipet sem láttam arról hogy a bunkóságot, tolakodást és szexuális zaklatást egy az egyben a férfi nemnek tulajdonította volna. Nem; ő csak azt mondja, hogy az ilyen férfi bunkó, véglény. Ezzel talán problémád van? Ha igen - mi?

Csak mert akik feltöltik a klippjeit (egy sor nevető emoji mellet) azok általában pont, hogy férfiak, szóval ha ők nem veszik magukra amit Kata mond akkor lehet, hogy tényleg nincs a mondandójában gyűlölet a férfiak felé..?

Az ilyeneket általában két féle férfi szokta magára venni.

Az egyik az, akiről szó van: a görény, a bunkó, a véglény, aki nem lát semmi rosszat abban amit tesz.

A másik meg az, aki nemek háborújában gondolkodik, és képtelen elviselni, ha valaki minden fenntartás nélkül egy nő oldalán áll egy férfival szemben.

Melyik vagy?

2021. jún. 2. 21:04
 15/49 A kérdező kommentje:

13. Csernus egy alapvetően jó szakember, akit engedett a hírnév és egó csábításának, és az éppen előtte ülő vendégén kívül nem uszított konkrét társadalmi osztályok ellen. Nem sütött belőle a frusztráltság, a sikertelenség, hogy amit mond, azt pusztán azért mondja, hogy egy élet kudarcát törlessze vissza a férfiakon. Nem úgy Csides, az itt írogató, személyeskedő, érzelmileg gyermek nőkhöz hasonlóan.

14: a bináris femináci agyadban elhiszem, hogy csak ez a kétféle férfitípus létezik, én azonban hadd soroljam magam mondjuk az objektív látásmódra törekvő emberek közé, akik a képmutatás és hazudozás tengerén keresztül próbálják meglátni a valódi szándékot.

A meglehetősen egyszerű elmédnek hadd próbáljam megvilágítani: az, hogy valaki direktben kimond dolgokat, meglehetően ritka: ahogyan Fábián Anita harcostársad sem mondta ki, hogy konkrétan kasztrálná a férfiakat, hanem egy kecske metaforáján keresztül világított erre rá, úgy Csides sem fogja direktben megnevezni mindenért a férfi nemet. Ehelyett minden végkövetkeztetése az, hogy a hibák egy párkapcsolatban férfi hibák, a női hibák pedig a férfiaktól átvett rossz működés eredményei, avagy férfi általi elnyomásé. Szegény nők. Gonosz férfiak.

Boldogságról ne magyarázz, mert éppen a te agresszív kismalac stílusod az, amitől minden egészséges lelkű férfi irtózik, hogy esetleg összekerül. Vélhetően találsz majd magad mellé egy papucsot, aki jobb híján eltűri a vergődésed. Vagy beszerzel egy macskát.

2021. jún. 2. 22:36
 16/49 anonim ***** válasza:
100%
Incel vagy?
2021. jún. 3. 10:36
 17/49 A kérdező kommentje:
16: Van macskád?
2021. jún. 4. 07:55
 18/49 anonim ***** válasza:
0%

"Nem, nem femináci. Teljesen normális a véleménye. Arról nem ő tehet, hogy mennyi gané hímnemű rohangál a világban. És az idióta nőket ugyanúgy leosztja, ne aggódj te amiatt."

Megnéztem egy pár videóját.Ok,van a férfiakkal gond bőven,ez tény.Nem lenne bajom,a kissé nyers,szókimondó stílusával sem.Egyik műsorban azt mondta tudományos tény,hogy statisztikailag a férfiak követik el az erőszakos tettek 98%-át.Na erre azért kommenteltem neki.

Ő,mint pszichológus,szexuálterapeuta,életvezetési tanácsadó,akinek van tapasztalata emberismeretben,ezt őszintén elhiszi? Az "erőszak" szóról mindenkinek a "férfi" jusson eszébe,mert hát szinte csak ezzel lehet azonosítani? Ha őszinte lenne,beszélne a női erőszak minden formájáról,nem állítana olyat,hogy a nők csak 2%-ban felelősek az erőszakos tettekért,szóval van itt részrehajlás.

2021. jún. 5. 20:15
 19/49 anonim ***** válasza:
55%

14-es, honnan veszed, hogy Csides Katalinnak van neve a szakmájában? Kizárólag a harsány stílusáról és a bulvárszerepléseiről (Cool Tv, Fix TV, Bravo újság) ismert, nem találni tőle se könyvet, se publikációt, se tudományos igényű előadást. És most kapaszkodj meg: Csides Katalin nem doktornő, az állítólagos doktori címének semmi nyoma! Ha orvos (pszichiáter) lenne, szerepelne az orvosi adatbázisban. Bölcsészdoktorként (PhD) pedig megtalálható lenne a doktori.hu-n. Csides Katalinnak volt egy rövid életű lapja a Wikipédián tíz évvel ezelőtt. A törléséről szóló szerkesztői vitából kiderül, hogy Csides egy akkreditációval soha nem rendelkezett, a GVH által megbírságolt, s azóta meg is szűnt álegyetemen szerzett kamu doktori címet.

[link]

Sajnos egyelőre nincs komoly szankciója annak, ha valaki jogtalanuk használ doktori címet, legfeljebb kemény 20 ezer forintra büntethetik.

Egyébként srra sincs semmilyen bizonyíték, hogy Csides Katalin valóban szerzett-e államilag elismert egyetemen pszichológusi oklevelet. A szerinted remek végzettségét (egyetem nevét, diploma évét) valamiért gondosan titkolja.

Nem nézem a műsorait, nem vitatom, hogy akár hasznos dolgokat is mondhat. Semmi problémám azzal, ha a nézői viccesnek, kedvesnek, bölcsnek találják őt. Kizárólag az állítólagos végzettsége körüli furcsaságokra szeretnék rámutatni.

2021. jún. 9. 02:49
 20/49 anonim ***** válasza:
32%
Az a nőszerű izé, SÚLLYOS elmebeteg. 0-24 orában a férfiakat szidalmazza, és minden rosszat a világban a férfiaknak tulajdonít.
2021. jún. 21. 02:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!