Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csides Kata a mindenért a...

Csides Kata a mindenért a férfiakat hibáztató femináci ős-archetípusa?

Figyelt kérdés

Kevés olyan embert látok és ismerek, aki ha kívül olyan szinten taszító, hogy tényleg a kutya/macska sem marad meg mellette, akkor ne próbálna kompenzálni a személyiségével, értelmével, humorával, inkább több, mint kevesebb sikerrel. Nem egy pozitív példát láttam erre.

Csides Kata azért ilyen. Az egy dolog, hogy személy szerint rendesen forog a gyomrom, már ha meglátom, külsőre is annyira antinő. De aztán kinyitja a száját, és nincs adás, ahol ne kerülnének szóba a szemétláda férfiak, ahol ne a nő lenne kivétel nélkül az ártatlan áldozat, ahol utóbbiak nagyon okos tanácsokat kapnak tőle karrierről, párkapcsolatról, szexuális életről, mely utóbbi kettőhöz Csides Katának vélhetően az életben nem volt úgy egyáltalán semmi köze.

Azt is megtudják a nők, hogy sminkelni pl. tök gáz, hogy nem kell adni a külsőre, mert az olyan férfiaknak megfelelés és minek (de az ő elvárásaik azért legyenek toronymagasak feléjük), edzőterembe se kell járni, mert jó, ha olyan gusztustalan kövér vagy, amilyen ő. Igazi párkapcsolat-romboló tanácsok, és ezekre a nők odafigyelnek.

Ő tényleg az a fajta őstípus szerintem, ami az átlag jóérzésű ember - legyen férfi vagy nő - előtt felsejlik, ha maga elé képzeli a képernyő mögött ülő, kommentben fröcsögő, férfigyűlölő nőket. Randa, sikertelen, vélhetően egyedülálló és soha nem volt senkije, vagy nagyon csúnyán kisználták, és most a férfi nem a hibás, meg úgy mindenki más rajta kívül. A nála szebb, sikeresebb nőket gyűlöli a legjobban, számára nem létezik boldog kapcsolat féfivel, csak akkor, ha a nő az úr, és helyreteszi az alsóbbrendű hímet. Hát nekem ez Csides Kata, a megtestesült femináci.

[link]

2021. jún. 2. 19:18
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
60%
Fogalmam sincs, ki a fészkes vagina az, de zárjuk össze a nővéremmel, és jó kis valóságshow lesz.
2021. jún. 2. 19:20
 2/49 anonim ***** válasza:
75%

Ilyenkor csak csodálkozni tudok, hogy te honnan ismersz ilyen embereket?

Amúgy meg ha nem tetszik, ne nézzed. Sose értettem azokat, akik csak azért néznek valamit, hogy legyen min háborogni. De a Maunika só és a valóságshow-k bizonyítják, hogy ezzel kvázi egyedül vagyok.

A feminácikról is annyit tudok, hogy ők azok, akiknek magas a százaléka gyakorin, és ebből látszik, hogy ők a gonoszok, akiknek nincs igazuk. De ezt se értem.

2021. jún. 2. 19:29
 3/49 A kérdező kommentje:

2: nem tetszik a kérdés?

Ne olvasd, ne válaszolj.

A femináci esetleg te is lehetsz, mert azok szoktak mindig ilyen páratlan logikai bravúrokat megugrani.

2021. jún. 2. 19:31
 4/49 anonim ***** válasza:
80%

Én nagyon kedvelem Csides Katát, ismerem személyesen. Viszont te kb. semennyire nem ismered, különben nem írnál ilyen baromságokat róla.

A külseje. Nem értem, miért kell egy idősebb nő külsejére megjegyzéseket tenni, Ő egy okos, intelligens, egyetemet végzett ember, doktornő, aki végigdolgozta az életét. Hidd el, van sokkal jobb dolga is az ilyen hozzád hasonló sekélyes, buta emberrel szemben, mint egész nap a tükörben lógni, szelfizni és egyéb agyhalott dolgokat csinálni. Mellesleg azt is megnézném, te hogyan fogsz kinézni ennyi idősen. Ha egy csepp értelem is szorult volna beléd, akkor arra figyelnél, amiket mond, ő ugyanis nem a külsejét mutogatni, pucsítani, csücsöríteni, magamutogatni jár abba a műsorba. Ez persze neked magas így agy nélkül. Egyébként fiatalkorában ő is egy szép lány volt.

Jellemző amúgy, hogy a többségnek fogalma sincs, ki Dr. Csides Kata, bezzeg az összes semmirevaló, söpredék, senkiházi influenszert ismeritek.

Büszkék lehettek magatokra, te is, kettes válaszoló: "Ilyenkor csak csodálkozni tudok, hogy te honnan ismersz ilyen embereket?" - értelmes emberek között nehogy ilyet mondj, mert szarrá röhögik magukat rajtad, és ujjal fognak mutogatni rád, mint majomra az állatkertben.

Nem, nem femináci. Teljesen normális a véleménye. Arról nem ő tehet, hogy mennyi gané hímnemű rohangál a világban. És az idióta nőket ugyanúgy leosztja, ne aggódj te amiatt.

Csides Katának van férje, festőművész, szóval megdőlt az elméleted, hogy sosem volt párkapcsolata. A munkájában pedig nagyon sikeres.

Nagyon sokan kedvelik, nagyon jó fej.

Persze a hozzád hasonló kisebbrendű hímek, akikkel tele van a gyakorikérdések (közületek kb. minden 2. ember otthon matyizó incel, aki gyűlöli a világot, de leginkább a nőket, és megdugná a saját anyukáját, csak sajnos taslit kapna, ha megpróbálná, és beküldene a sarokba) nem szeretik őt, mert szembesít a saját nyomorúságotokkal.

2021. jún. 2. 19:40
 5/49 anonim ***** válasza:
60%

Ha csak azt a videót nézem amit linkeltél (többet nem fogok megnézni, mert amúgy nem érdekek), azon eléggé látszik, hogy csak kiragadtak egy részletet a beszélgetésből. Nekem olybá tűnik, hogy az interjút készítő azt mondhatta, hogy egy adott nőt azért abuzált szexuálisan egy adott férfi, mert az kihívó volt. Erre pedig jogos Cs. K. válasza.

Viszont mivel nem ismerem a hölgyet és csak annyit tudok róla amennyit itt megosztottál velünk, nem tudhatom milyen is. Ha az írásodból indulok ki, akkor úgy vélem, hogy az a típusú férfigyülölő lehet, aki próbálja feministának vallani magát, de a kijelentéseivel, mind a nőket, mind a férfiakat degradálni, manipulálni szokta. Az ilyenek általában a saját önbizalomhiányukat és megkeseredettségüket igyekeznek mások kárára kompenzálni.

2021. jún. 2. 19:45
 6/49 anonim ***** válasza:
85%
Én bírom, jó személyiségnek tűnik, jó meglátásokkal.
2021. jún. 2. 19:47
 7/49 A kérdező kommentje:

4:

Idős emberként, idős nőként is lehet szépnek és igényesnek lenni, és az igényességen van a hangsúly. Nem pedig igénytelen, gusztustalan kövérnek. Egy embernek legyen és lehet is méltósága idős korára. Ettől tud egy idős ember korosan is szép maradni.

"Nem, nem femináci. Teljesen normális a véleménye. Arról nem ő tehet, hogy mennyi gané hímnemű rohangál a világban."

Ezzel kb. be is mutattad magad, hogy hova tartozol :D Nagyon jól mulatok, imádom a fajtád.

"És az idióta nőket ugyanúgy leosztja, ne aggódj te amiatt.":

Igen, főleg, hogy ha ezek az "idióta" nők boldogabbak, sikeresebbek, mint ő, és még nem is uralkodnak a párjuk felett, hanem harmóniában élnek önmagukkal és a világgal. Netán összejött nekik az élet, ellentétben vele meg veled.

"otthon matyizó incel"

Nem is lett volna igazi femináci komment, ha az incelezés kimarad. Na meg a kisebbrendű, ami már egészen nácis. Köszi.

(Amúgy matyizni hol kell, az utcán?)

2021. jún. 2. 19:51
 8/49 A kérdező kommentje:
5: kösz, hogy leírtad ugyanazt, amit én csak más szavakkal, bár szerintem felesleges volt. Egyébként bármilyen adást megnézel tőle, abból sosem magard ki a férfigyűlölet.
2021. jún. 2. 19:55
 9/49 anonim ***** válasza:
38%
2-es, meg az összes többi, aki így gondolkodik, a degeneráltság, az agymosás ellen nem megfelelő válasz az, hogy "ha nem tetszik, ne nézd". Biztos vagyok benne, ha hirtelen egy náci felvonulás kezdődne az ablakod alatt, őrjöngenél, pedig arra is lehet mondani, hogy ha nem tetszik, ne nézd. Tisztességes ember nem behúzza fülét-farkát, ha megjelennek a degeneráltak és tombolni kezdenek, hanem felelős, felnőtt emberként fellép a káros devianciák ellen. Nem pedig elkapcsolgat, mást kezd nézni, végül kidobja a tévét, rádiót és elvonul remeteéletet élni egy barlangba, nehogy valami bunkó megbotránkozzon, hogy ő nem hajlandó bunkóvá válni.
2021. jún. 2. 20:15
 10/49 anonim ***** válasza:
17%

Ez is valami aileen wuornos-t védő, fszfóbiás antinő, gondolom 100% leszbikus beütéssel, vagy az apja dgta, vagy én nem tudom az ilyen lelki sérült, retardált nőket manapság minek hagyják pofázni.

Fééééééérfiiiiiiiiiii - ahogy ezt kimondja ez a bálna, tudnám fejbeqrni valami hólapáttal.

Aki meg az ilyen nyomorékokat szidja, az az incel, érted...

Azt nem értem, miért gondolja egy percig is ez a haramia, hogy egy halmazba tartozik pl egy Palvin Barbarával?

Egy ilyennek már legfeljebb a törpepincsik, vagy a tengeri moszatokért kellene felszólalni, semmi másért.

2021. jún. 2. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!