Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csides Kata a mindenért a...

Csides Kata a mindenért a férfiakat hibáztató femináci ős-archetípusa?

Figyelt kérdés

Kevés olyan embert látok és ismerek, aki ha kívül olyan szinten taszító, hogy tényleg a kutya/macska sem marad meg mellette, akkor ne próbálna kompenzálni a személyiségével, értelmével, humorával, inkább több, mint kevesebb sikerrel. Nem egy pozitív példát láttam erre.

Csides Kata azért ilyen. Az egy dolog, hogy személy szerint rendesen forog a gyomrom, már ha meglátom, külsőre is annyira antinő. De aztán kinyitja a száját, és nincs adás, ahol ne kerülnének szóba a szemétláda férfiak, ahol ne a nő lenne kivétel nélkül az ártatlan áldozat, ahol utóbbiak nagyon okos tanácsokat kapnak tőle karrierről, párkapcsolatról, szexuális életről, mely utóbbi kettőhöz Csides Katának vélhetően az életben nem volt úgy egyáltalán semmi köze.

Azt is megtudják a nők, hogy sminkelni pl. tök gáz, hogy nem kell adni a külsőre, mert az olyan férfiaknak megfelelés és minek (de az ő elvárásaik azért legyenek toronymagasak feléjük), edzőterembe se kell járni, mert jó, ha olyan gusztustalan kövér vagy, amilyen ő. Igazi párkapcsolat-romboló tanácsok, és ezekre a nők odafigyelnek.

Ő tényleg az a fajta őstípus szerintem, ami az átlag jóérzésű ember - legyen férfi vagy nő - előtt felsejlik, ha maga elé képzeli a képernyő mögött ülő, kommentben fröcsögő, férfigyűlölő nőket. Randa, sikertelen, vélhetően egyedülálló és soha nem volt senkije, vagy nagyon csúnyán kisználták, és most a férfi nem a hibás, meg úgy mindenki más rajta kívül. A nála szebb, sikeresebb nőket gyűlöli a legjobban, számára nem létezik boldog kapcsolat féfivel, csak akkor, ha a nő az úr, és helyreteszi az alsóbbrendű hímet. Hát nekem ez Csides Kata, a megtestesült femináci.

[link]

2021. jún. 2. 19:18
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
0%

Nullára lepontozás,nulla ellenérv:D

Hajrá lányok!:D

2021. jún. 21. 11:02
 22/49 anonim ***** válasza:
70%
#21 a 19-es válasz is le lett pontozva, pedig ellenőrizhető állításokat tartalmaz. Nem tartozom a feminácizók közé, és Csides Katalin műsorvezetői minőségét sem vitatom. Az áldoktorságával van gondom, és azzal, hogy valószínűleg még csak nem is pszichológus.
2021. júl. 15. 14:29
 23/49 anonim ***** válasza:
47%
Én megtaláltam 5perc keresgélés után hogy 2005ben PhDzott
2021. júl. 15. 22:12
 24/49 anonim ***** válasza:
69%

23-as, benézted, az bizony kamu. A bárki által szabadon szerkeszthető Wikipédia 'Magyar pszichológusok listája' című lapján szerepel egy ilyen bejegyzés, "természetesen" forrásmegjelölés nélkül. Valaki (talán maga CsK) odapiszkított, és elfelejtették törölni a hamis bejegyzést.

Felhívnám a figyelmedet arra a szikár tényre, hogy ha Csides rendelkezne PhD fokozattal, annak lenne nyoma a doktori.hu-n.

2021. júl. 15. 23:55
 25/49 anonim ***** válasza:
81%

Segítek, itt kérdezheted le név szerint a doktori (PhD) védéseket: [link]

Csidesre nem ad találatot... Jaj, az hogy lehet?

2021. júl. 16. 00:08
 26/49 anonim ***** válasza:
73%

A PhD megszerzéséhez tudományos publikációk is kellenek ám. Mi a tipped, hány találatot ad Csidesre a Magyar Tudományos Művek Tára?

[link]

2021. júl. 16. 00:36
 27/49 anonim ***** válasza:
0%
Csides kata jó dzakember, hatalmas szájjal megáldva amit nem fél használni..magánéleteben "sikeres"..a pszichológusokat nem a külsejükért szeretjük..Popper, Csernus,Lux Elvira, Bede Zsuzsa stb..
2021. júl. 23. 16:58
 28/49 anonim ***** válasza:
Amúgy van sikeres férje és már nagymama ha jól tudom..
2021. júl. 23. 16:59
 29/49 anonim ***** válasza:
0%
Biztos h pszichológus lehet nem találod ezen a néven..Lux Elvira sincs benne pl..most néztem meg..
2021. júl. 23. 17:06
 30/49 anonim ***** válasza:
49%
Csernus Imrére sincs találat..hmhm
2021. júl. 23. 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!