Miért beszél minden magyar ennyire alpárian, cigányosan?
Nem igazi magyarok. Egy igazi szkíta nemes.
2021. jún. 1. 22:12
Az általánosítás az alacsonyabb intelligenciaszinttel megáldott emberek sajátossága.
Az pedig, hogy te csak ilyenekbe futsz bele, arról mond el sokat, hogy miféle körökben mozogsz.
Az én környezetemben senki nem beszél sem alpárian, sem cigányosan. Maximum régi Maúnikashow-kban és VV szintű műsorokban hallottam ilyeneket.
Szóval amíg nem beszéltél mind a tízmillió magyarral, ne jelentsd ki légyszi, hogy minden magyar így beszél.
Egyébként te magad is alpárian és/vagy cigányosan beszélsz? Ugye a minden magyarban te is benne vagy. Vagy te nem vagy magyar?
2021. jún. 1. 22:25
Amennyire más szituációban tök, totál ellentmondásosan viselkedik ez a nép, úgy ebben a témában sem talál az ember ép. értelmes magyarázatot.
2021. jún. 1. 22:27
Te valami rossz környezetben mozogsz... igen, néha becsúszik egy két cifrább foglalkozás megemlítése, de az a ritkább eset...
2021. jún. 1. 22:27
5/11 A kérdező kommentje:
2 es te már nagyon megszifrázod :D ennyire magadra vetted?
Az utóbbi időben akárhova megyek, az utcán mindenki morénak hívja a másikat. Nem értem, miért nevezik magyar emberek cigánynak egymást.
2021. jún. 1. 22:29
Hogy vettem volna magamra? Vegye magára az, akinek inge.
Az ember akarva sem tud magára venni olyasmit ami nem jellemző rá.
Kettes
2021. jún. 1. 22:35
Nyilván nem minden magyar, és sok múlik azon is, hogy milyen körökben mozog valaki. Az viszont sajnos tény, hogy olyan felületeken, ahol az emberek életkortól, iskolázottságtól, anyagi helyzettől többé-kevésbé függetlenül vannak jelen (pl. hírportálok kommentszekciója), elég elkeserítő a hozzászólások átlagos színvonala. Nagyon sok felnőtt képtelen tömören, pontosan, nyelvtanilag helyesen és elfogadható stílusban kifejezni magát (a gondolatai tartalma pedig külön megér egy misét). Az okát sajnos nem tudom, de benne lehet a közoktatás helyzetétől a családok állapotáig (érzelmi intelligencia, konfliktuskezelés otthon tanult mintái) egy csomó minden.
2021. jún. 1. 22:51
Szerencsére nem mozgok ilyen körökben én sem, tévém, rádióm pedig nincs, hogy a primitív celebeket hallgassam.
2021. jún. 2. 09:25
Mi számít cgányosnak szerinted?
Mert én nem igazán találkoztam még ezzel a jelenséggel, de lehet hogy csak nem ugyanarra gondolunk.
2021. jún. 2. 13:13
További kérdések: