Lehetséges, hogy egy szellemi fogyatékossággal rendelkező ember intelligens embernek tűntesse fel magát? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nem egy olyan embert ismertem életem során akinek valamilyen szellemi fogyatékossága volt (diszlexia, diszkalkulia, csak simán tudta magáról) de az embereknek mégis az volt az első benyomásuk róla, hogy intelligens ember. Csak szimplán abból ahogyan beszélt, ahogyan előttük viselkedett viszont aki közelebbről ismerte az látott mást is ami a fogyatékosságára utalt. Ezt hogy tudja valaki megcsinálni, hogy így becsap mindenkit a környezetében? Ismertetek hasonlót?2021. máj. 29. 22:26
11/11 anonim válasza:
Az, hogy valaki "retardált fejeket vág" szerintem akkor is látszik, ha nem vagyunk közeli ismerősök. A kérdésben még azt írtad intelligensnek látszik, de diszlexiás. Most már nem is látszik intelligensnek. Milyen az a retardált fej? Nem is értem ezalatt mire gondolsz. Egy diszlexiásnak pontosan olyan a feje, mint bárki másnak, csak nehezen megy neki az olvasás. A diszkalkúliásnak a számolás. Nekem a nyelvtanulással van gondom, vajon nekem is retardált fejem lehet?
Az is lehet, valamilyen tikkje van az ismerősödnek és az számodra a retardált fej?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!