Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Teljesen soha nem lehet...

Teljesen soha nem lehet megnyílni valakinek?

Figyelt kérdés
Legyen az barátság vagy párkapcsolat, a teljes megnyílás tönkreteheti? Nincs olyan ember önmagunkon kívűl, akivel minden emléket, gondolatot és érzést meg lehet osztani?

tegnapelőtt 07:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A megnyílás egyben bizalom is, és hogy kiben bízhatsz, rossz esetben a hiányos EQ alapján jön ki, jobb esetben önkontroll és emberismeret függvénye.

A 100% akkor is kétes, mert vannak az életben olyan szituk... de konvergálni lehet abba az irányba

tegnapelőtt 08:03
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Az életem egy nyitott könyv a párom elött. 10 éve élünk együtt.
tegnapelőtt 08:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Magadnak sem tudsz, hogy tudnál másnak egy olyan eszközzel a kezedben, mint a nyelv?:)
tegnapelőtt 08:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, hiszen mindenki egy külön világ. Vagyis megnyílhatsz, de biztos, hogy a te élményeideidet ő nem éli át. Bármilyen empatikus is legyen. Ettől függetlenül én gyakran megnyílok, de mint egy mozaik, mindenki más részletet ismer belőlem, a teljes nem áll össze senkinek sem. Még magamnak sem :) Mindig másra van szükség, nem a teljes egészre, tehát jó ez így.
tegnapelőtt 08:24
 5/11 anonim ***** válasza:

#4:

Megértelek, csak így az aktuális partnerednek nem lesz folyamatosan hiányérzete?

Hiszen így ő mindig azt fogja érezni hogy vannak dolgok amikre nem lát rá veled kapcsolatban, mintha mindig titkolnál valamit.

Barátságnál, közös hobbinál érthető hogy csak az azonos érdeklődési kör miatt mutatod azt a bizonyos részletet magadból. De párkapcsolatoknál lehet ebből fakadóan hiányérzete a párodnak. Gondolom már elő is fordult ilyesmi?

De abban igazad van hogy az sem jó ha a másik folyamatosan "gondolatrendőrséget" játszik veled kapcsolatban. Meg kellene találni az arany középutat.

tegnapelőtt 10:08
 6/11 anonim ***** válasza:
#5: Az aktuális partneremet kéne megkérdezni erről, már lassan tíz éve bírja velem. Nincs gondolatrendőrség, bizalom van. 100%-ot nem tudsz adni magadból, soha senkinek. Romantikus lenne pedig.
tegnapelőtt 10:27
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem meg lehet, több 10 éves barátaimnak a legsötétebb gondolataimat is megosztom, de még mindig a barátaim. És ők is velem. A megfelelő emberrel meglehet.
tegnapelőtt 11:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet. Csak nem szükséges (Szerintem)
tegnapelőtt 13:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát az is fontos hogy milyen témáról van szó, ha pl meggyilkoltál valakit és tudod hogy ez elítelendő dolog, erről nem fogsz beszámolni. Mondjuk nekem a férjem beszámolt arról hogy bicskát rántott az egyik autósra mert szándékosan bemutatott neki előzés közben meg anyázott. Másnap a rendőrök vittél el otthonról, a sztori végét nem tudom, nem mesélte lezárta annyival hogy hazaengedték. Mondjuk 15 év alatt sose volt agressziv se semmi kb hihetetlen számomra ez a sztori.
tegnapelőtt 14:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Meglehet, de nem éri meg.
tegnapelőtt 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!