Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a szeretetnyelvem? Örülök,...

Mi a szeretetnyelvem? Örülök, amikor valaki kiáll mellettem, például amikor megvádolnak engem valamivel, ilyenkor úgy érzem, ő szeret.

Figyelt kérdés
Így elsőre egyik csoportba se passzol az ötből. Talán a szívességek? Vagy a dicséret?

tegnapelőtt 04:43
A kérdező szavazást indított:
Szép szavak, dícséret
Szívességek
Más
9 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Védelmezés
tegnapelőtt 04:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg áldozat típus vagy és egy védelmező/hős típust keresel.
tegnapelőtt 07:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A szívesség tartalmaz bármilyen segítséget, az elismerő szavak a biztatást, dicséretet. Inkább a szívességhez tartozik.
tegnapelőtt 07:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Kedves cselekedek, védelmezés.
tegnapelőtt 09:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is jól esik amikor megvédenek, kiállnak mellettem. Meglepődök de értékelem kiskori traumám, hogy ezeket egyes helyzetekbe nem mindig kaptam meg.

És megtanulni se tanultam meg kiállni magamért amin már felnőtt fejjel dolgozom.

De attól függetlenül, hogy különösen jól esik a szeretetnyelvem szerintem nem változik.

Én leginkább minőségi időt szeretek tölteni azzal akit szeretek. De ez is lehet a gyerekkori hiány miatt (van is minőségi idő meg nincsen).

De az tölt fel a legjobban.

Mondjuk kedves szavak is ritkán voltak és érintés se mindig vagy olyankor amikor én nem akartam XD.

De szerintem minőségi idő az ami legfontosabb.

Simán lehet, hogy csak szimplán különösen jólesett neked . Mert vagy nem sűrűn kapsz ilyet vagy igen és ebből érzed hogy szeretnek

tegnapelőtt 09:42
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem ez a szeretetnyelves téma pont akkora lufi, mint az MBTI személyesiségtípusok voltak pár éve. Felkapta mindenki a neten. Engedd el. Túl komplex hozzá az emberi lélek, hogy pár kategóriába mindenkit bele lehessen erőltetni
tegnapelőtt 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!