Ami a szeretetnyelvünk, az úgy értendő, hogy amit komfortos kapni, annak az adásában vagyunk jók egyúttal? Vagy ez nem ilyen egyértelmű?
Az a szeretetnyelved, ami által leginkább érzékeltetni lehet veled, hogy szeretnek téged.
De szerintem ez adni és kapni egyaránt ugyanaz.
Az 5 szeretet nyelv, ezek:
minőségi idő
ajándékozás
elismerő szavak
testi kontaktus
szívességek
Én a legjobban ajándékokat szeretek kapni, ez az elsődleges szeretetnyelvem. Itt nem Macbookra kell gondolni, hanem egy szál virágra, egy pólóra, egy spontán éttermezésre stb. És nem évi egyszer a szülinapomon, hanem legalább havonta. Ezután a legfontosabb szeretet nyelvem az érintés. Itt nem a szexre kell gondolni, hanem kézfogás, puszi, összebújás, ölelkezés stb.
Ennek ellenére én másoknak úgy mutatom ki, hogy szeretem őket, hogy minőségi időt próbálok velük tölteni. És ezzel nem magamnak akarok boldogságot okozni, hanem másoknak, hogy időt szakítok rájuk, élményeket szerzünk együtt, általában én szoktam leszervezni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!