Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ami a szeretetnyelvünk, az...

Ami a szeretetnyelvünk, az úgy értendő, hogy amit komfortos kapni, annak az adásában vagyunk jók egyúttal? Vagy ez nem ilyen egyértelmű?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 16. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül. Az a szeretetnyelved, amit legjobban szeretsz kapni, de nem biztos, hogy te ezzel mutatod ki legkönnyebben a szeretetedet.
2023. ápr. 16. 11:38
 2/5 anonim ***** válasza:
18%
Öt szeretetnyelv van állítólag régen olvastam erről komyvet.
2023. ápr. 16. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az a szeretetnyelved, ami által leginkább érzékeltetni lehet veled, hogy szeretnek téged.

De szerintem ez adni és kapni egyaránt ugyanaz.

2023. ápr. 16. 11:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az 5 szeretet nyelv, ezek:

minőségi idő

ajándékozás

elismerő szavak

testi kontaktus

szívességek

Én a legjobban ajándékokat szeretek kapni, ez az elsődleges szeretetnyelvem. Itt nem Macbookra kell gondolni, hanem egy szál virágra, egy pólóra, egy spontán éttermezésre stb. És nem évi egyszer a szülinapomon, hanem legalább havonta. Ezután a legfontosabb szeretet nyelvem az érintés. Itt nem a szexre kell gondolni, hanem kézfogás, puszi, összebújás, ölelkezés stb.

Ennek ellenére én másoknak úgy mutatom ki, hogy szeretem őket, hogy minőségi időt próbálok velük tölteni. És ezzel nem magamnak akarok boldogságot okozni, hanem másoknak, hogy időt szakítok rájuk, élményeket szerzünk együtt, általában én szoktam leszervezni mindent.

2023. ápr. 16. 12:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A szeretetnyelv arra vonatkozik, hogy te mit szeretsz kapni, milyen fajta szeretetkinyilvánításra vágysz legjobban. Ez sokszor jár azzal is, hogy te is azzal mutatod ki leginkább a szereteted, mert a legtöbb ember magából indul ki, és úgy viselkedik azzal, akit szeret, ahogyan ő szeretné, hogy vele viselkedjenek / neki az a fontos... de azért vannak kivételek is.
2023. ápr. 18. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!