Az hogy senki se áll velem szóba szinte, egyértelmű jele annak hogy egy hulladék vagyok 26 évesen?
Úgy látom a 26 ilyen bűvös szám én is 26 vagyok és ugyanígy nem kellek a lőtéri kutyának se. :D
Pedig rám sok mindent lehet mondani de azt hogy bunkó lennék... Egyszer másfél percig tartottam a suliban az ajtót hogy a 200 méterrel mögöttem leszálló lányt előre tudjam engedni. Nem dicsekszem csak mutatom hogy ennyire udvarias vagyok. Rejtély miért utál mindenki ennyire. :(
A többségnek csak az jó, ha a többi is egy kaptafára készült személyiségű birka. Akinek viszont etér az "egyenruhája", nem az aktuális divatot követi, az debil a szemükben. Sajnos ez van.
Kivetítik a hibájukat másokra, amit megtehetnek, mivel tömegesen egyszerre bégetik ugyanazt, általában.
Ha ma 2+2=4, akkor azt.
Ha holnaptól 2+2=5 a hivatalos álláspont, akkor meg azt bégetik, és a szemükben debil, aki még mindig le van ragadva ott, hogy 2+2=4.
A hatalom meg jót röhög magában, milyen könnyű megvezetni a népet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!