Azok a kisgyerekesek, akik nem tudnak értelmezni egy egyszerű egyértelmű szöveget, a gyerekvállalás óta veszítenek ebből a készségből, vagy alapból ilyenek?
Kisgyerekeket, családokat is érintő témához SZINTE KIZÁRÓAN CSAK a kisgyerekesek szólnak hozzá. Így a nemértők is szinte kizárólag csak kisgyerekesek lesznek.
Szóval ez rossz mintavételi eljárás.
Tudományosan bizonyított tény, hogy aki szül, az elbutul.
Minél okosabb egy nő, annál kevésbé akar gyereket.
Általában a szerényebb szellemi képességűek szaporodnak.
Én is kialvatlan vagyok amúgy. :)
Rossz a megközelítésed, kérdező.
Simán lehet, hogy a kisgyerek mellett csak kutyafuttában tudják átnézni az irományokat, és elsiklanak leírt dolgok felett.
Ez elvileg bármilyen élethelyzetben előfordulhat, de nagyobb az esély rá, ha egy állandóan foglalkozást igénylő kisgyerek/kisbaba mellett vagy.
Nem akarok én ítélkezni, csak megfigyeltem egy ilyen jelenséget, és kíváncsi vagyok, milyen okok állnak mögötte, nektek mi a tapasztalatotok. Nyilván van egy eleve butább réteg, csak olyanoknál is látom ezt, akik értelmesebbnek tűnnek, szóval biztos nem ennyi az oka, hogy eleve gyengébb az értelmi képességük. :-)
Egyébként ami családokat, kisgyerekeket IS érint, az nem feltétlenül csak őket érinti, kedves 5-ös, vannak ott más hozzászólók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!