Van olyan tulajdonságod, amit leplezel a barátaid előtt, ha igen mi?
Tudatosan semmit nem leplezek csak azért, hogy ne lássák.
Ha egy részemet nem látták eddig, az azért van, mert eddig nem került szóba, nem volt aktuális, nem adódott olyan alkalom, ami előhozza belőlem.
Vagy mert úgy gondolom, hogy az az oldalam, érdeklődésem, hobbim iránt nem érdeklődne, nem lenne közös témánk, ilyenek.
De csak azért hogy valamit ne tudjon rólam, olyan nincs.
Ruhafétis.
A barátaim ruhatárában is vannak olyan darabok, amik izgató hatással vannak rám, és erről jobb ha nem tudnak :D
Hogy nem tartom magamat teljesen elégnek. Senkinek. Mindig ott motoszkál a fejemben, hogy csak megtűrnek és valamit biztosan épp elrontok. És a párkapcsolatok ijesztőek számomra, többek közt ezért nincs barátom.
Egy kicsit felszabadító volt ezt leírni most, köszönöm kérdező
Pl. Verem a gyíkot, van, hogy naponta. Szoktam kakilni is ( mármint a wc-be ), erről sem szoktam gyakran beszélni
Továbbá van egy két dolog az érdeklődési körömben amiket addig nem kezdek el vitatni amíg nem győzödtem meg, hogy az illető is annyira nyitott rá mint én
Miért? Mert már elégszer tapasztaltam, az emberek lehúzó reakcióját bizonyos témákról és mivel engem tényleg érdekel a dolog nincs rá energiám, hogy a lehúzást végig hallgassam és megjátszam, hogy mennyire igaza van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!