Kajálás előtt elmosom az evőeszközeimet, a tányéromat, kezet mosok. wc-zés előtt fertőtlenítem a wc ülükét. rendszeresen fertőtlenítem a közös fürdőszoba csapját, fürdőkabint a kilincseket. A családom erre úgy reagál hogy én elmebeteg vagyok sőt a..?
A túl sok higiénia is árt, mert ha az immunrendszered sosem találkozik semmivel, akkor az átlagos dolgokat se fogja tudni lereagálni.
Olyan esetben kell, amikor fertőzésveszély van. Pl. ha van egy kés, amivel kenyeret szeleteltél, azt nem kell hipózni, másnap is szeletelhetsz vele. Ha nyers húst vágtál vele, akkor el kell mosni, mert a nyers húsban vannak dolgok, amik megárthatnak.
Az immunrendszernek felnott korban mindegy, mivel talalkozik. 2 éves korig kell megenni egy kg koszt, nem 60. Nem véletlenül.
Te eltulzod, apád meg alulteljesít.
Tiszta evőeszköz mosast en se ertem. A tobbit mar lassan en is csinalnam egy jol megszenvedett fertozes mkatt, amiben csak csaladomnal (4 haztartas) mentem wc re
Én is megmosom a “tiszta” evőeszközöket (melóban és az albérletben /lakótársak nem képesek használni a mosogatógépet), meg a wc ülőkét is lefújom munkában használat előtt. Otthon nem ilyen sűrűn, mert egyedül lakom.
Teljesen normális, hogy ahol többen laknak ott sűrűbben kell takarítani.
"Az immunrendszernek felnott korban mindegy, mivel talalkozik."
Akkor mi a picsáért oltanak most mindenkit Covid ellen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!