Mi a top3 legkedveltebb és 3 legutáltabb testápolási/fürdőszobai rutin tevékenységed?
Felsorolok néhányat, ami most eszembe jut: fürdés, zuhanyzás, hajmosás, kézujj körömvágás, lábujj körömvágás, körömfestés, fogmosás, fogselymezés, szemfestés, alapozó sminkelés, hidratáló krémezés, pattanáskezelés, orr/fülszőr nyírás, arc borotválás, bajuszszőkítés, hónaljszőr borotválás, lábszőr borotválás, intimszőr borotválás, végbélnyílás körüli borotválás, pisilés, kakilás, tampon/betét csere, stb.
Szexuális tartalmú cselekvés nem ér! :D
Írjátok azt is, hogy melyik nemhez tartoztok.
Top 3-at nem tudnék mindkét verzióból felsorolni, de amit én személy szerint nagyon rühellek, az a lábujj-körömvágás és a borotválkozás.
25/F
Amit szívesen csinálok: -hosszú forró zuhanyzás
-arcápolás
-sminkelés
Amit duzzogva csinálok: -pattanás kezelés
-haj beszárítás(annyi hajam van hogy Tina Turner-el kezet foghatnék)
-szemöldök szedés sem a kedvencem
A többihez semmilyen érzelem nem fűz :D
#2-es vagyok
Az lemaradt hogy 22/N
Utálok epilálni, gyantázni és fogat mosni.
Olyan nagy szeretetet más iránt sem érzek, megcsinálom és ennyi. Inkább a konyhában és a nappaliban töltöm szívesen az időm.
34N
A bajusszőkítést, a fogselymezést, a hajmosást, a lábszőr borotválást és a kakilással járó macerákat ki nem állhatom. És persze a betét csere sem a kedvenc tevékenységem.
A sminkelést szívesen csinálom, ha van időm, a smink lemosását már kevésbé. :D
Utálom:
Fogmosás, hidratálózás, láb borotválás/gyantázás
Szeretem:
Hónalj borotválás, zuhanyzás, mitesszer nyomkodás xD
20l
Utálok: -szőrteleníteni (főleg intim területen, elég macerás)
- fogat mosni (mindig éhes leszek tőle)
- hajat szárítani
Szeretem:
-hosszu, meleg fürdőket
-sminkelést
-köröm vágást/festést/reszelést
Ha ezekből nem egyértelmű, nő vagyok :D
Szeretek:
Jó meleg vízben (sokáig) fürdeni
Sminkelni
Nem szeretek:
Megtörölközni fürdés/zuhany után
Testápolóval kenni magam, pedig időnként muszáj
Szőrteleníteni is gyűlöltem, mert annyi időt elvesz, amióta tartós szőrtelenítőt használok, azóta nem utálom annyira.
A többi tevékenység semleges. A sminkelésből gondolom sejthető, hogy nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!