Miért vagyok képtelen egy munkahely mellett is kitartani? Miért válik teljesen érdektelenné, ha megszerzem a rutin?
Ha valahol fél évnél tovább kell dolgoznom, belefásulok, már fizikailag fáj; hiába szeretem a szakmám, az embereket (főnökeim, kollégákat és mindenki mást egyaránt).
Az új helyeken a betanulás időszakát mindig élvezem, jót tesz az izgalom, a megfelelés kényszere, de hamarosan sehol sem érzek kihívást - annyira monoton lesz nap, nap után nagyjából ugyanazokat a feladatokat végezni, hogy minden motivációm elvesztem. Szinte felpezsdít, amikor rendkívüli dolgok történnek, befut egy-egy sürgős eset (most nővér vagyok).
Szükségem van a változatosságra, a kihívásokra, hogy mindig legyen mit tanulni, hova fejlődni, majdnem annyira, mint táplálékra vagy alvásra - különben átsüppedek depresszív, kiégett féligélő-állapotba.
Ami másokkal évek, évtizedek alatt történik meg. Valami nagyon nem... kiegyensúlyozott nálam. Mi lehet a hátterében? Hogyan lehetek képes ezt kordában tartani?
Én is ugyanezt élem át, bár első munkahely még, de egy év után beleuntam, és sok más egyéb tevékenységre is jellemző.
Elvileg a generációmra valamiért ez fokozottan jellemző. Te is 18-26os korosztály vagy?
#1, 22F
Szellemileg nem a te szinted amiket csinálsz.
Innovatív elme vagy. Szinte bármi érdekel.
Nem kell magad a nagy átlaghoz lefaragni inkább keress olyan megélhetést ami a világ bonyolultabb problémáival foglalkozik.
Vagy akár vállalkozz.
Teljesen leírtál, de nekem már most alakul az a munka ami éltetni fog.
Neked is sok szerencsét, szorítok!
Hát akkor bxsza meg... xD Ha őnagysága siet, te pedig nem vagy elérhető, akkor kénytelen lesz átadni a gyerekeket vagy a szüleidnek, vagy a párodnak. Ő van vert helyzetben, akár felfogja, akár nem. És ezt férfiként mondom. Vagy nem siet, és akkor addig vannak nála, ameddig kell, vagy siet, és akkor vegyen vissza magából, mert ő van rászorulva a párodra/szüleidre, nem fordítva.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!