Hogyan tarthatnám magam egy napirendhez?
Figyelt kérdés
Szétszórtan eszek, élek, alszok, tanulok, dolgozok.
kéne valami ami segít összesíteni, hogy mit is kell csinálnom, applikáció vagy valami program gépre, a célokat össze tudnám szedni, a lényeg az, hogy változtatni akarok, lassan jön a vizsgaidőszak is, és ezt most nem akarom elszúrni, köszi előre is a válaszokat! :)
Bármilyen tanácsot szívesen vennék
2015. ápr. 17. 23:54
1/6 anonim válasza:
két dologgal érdemes kezdeni.
1.időzített étkezés étrend.
én napi 6x mindig ugyanakkor eszem.
2.az edzés ideje.
hosszú évek óta e két dolog köré van felépítve az életem.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi :) csak keresni kéne valami app-t /programot ami segít beosztani, mondjuk valami pipa-X élmény. de keresek én, azért ment a zöld :)
2015. ápr. 18. 02:14
3/6 anonim válasza:
En okostelefonra toltottem le a play aruhazbol ilyen appokat. :)
Google naptar, google keep (jegyzetes, pipalgatos), my study life (orarendet, vozsgakat be lehet irni).
Van meg rengeteg hasonlo.
4/6 A kérdező kommentje:
ment a zöld, a Google keep bejövős :) köszi.)
2015. ápr. 18. 02:24
5/6 A kérdező kommentje:
TimeTune uhh ez is de jó!! nagyon jó:) ^_^ omg mitől vagyok ilyen boldog :D
2015. ápr. 18. 02:35
6/6 anonim válasza:
En is tisztara beporgok az ilyenektol. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!