Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak, ti képesek lennétek...

Férfiak, ti képesek lennétek valaha is megütni egy nőt?

Figyelt kérdés

Pl. ha hatalmas bunkóságot csinál veletek egy idegen nő, meg ilyesmi..

(A kérdésem csupán egy “felmérés”, nagyon kíváncsi vagyok arra hogy a mai férfiak hogy gondolkoznak az ilyen témáról)

2021. máj. 11. 08:15
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
és ha ki läpul?
2021. máj. 11. 15:54
 32/37 anonim ***** válasza:
91%
Amikor az úttesten szabálytalanul áttolja a kisbabáját és vonszolja a járni tudó gyerekét. Na, ha egy ilyen előttem csinálja, akkor biztos, hogy kiszállok és adok neki agy nagy pofont !
2021. máj. 11. 16:14
 33/37 anonim ***** válasza:
Szerintem elég hülye ez a kérdés, normális ember senkit nem üt meg, ha csak nem önvédelemből teszi. Se férfit, se nőt, se kutyát, se jegesmedvét. (Összeverekedő gyerekek, kiskamaszok más tészta, de ilyen esetben is azt mondanám a gyereknek, hogy a fizikai agresszió senkivel szemben nem lehet jó megoldás, nem azt, hogy lányokat/nőket ne üsse meg.
2021. máj. 11. 18:18
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
1× kiskoromban a tesómat megütöttem, mert "erős" voltam. Azóta nem teszek ilyet.
2021. máj. 11. 18:31
 35/37 anonim ***** válasza:
34%

Max egy nagyon kicsi,alig érezhető pofonnal.

Csak hogy ugyanazt a hatást keltsem,amit ő mikor ő igyekszik a kis súlyával nagyot adni.

Lazán. Nem tudom milyen esetben illene így.

2021. máj. 12. 23:35
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

35:

Miért, téged a párod meg szokott ütni? Csak én vagyok olyan űrlény, hogy azt gondolnám normálisnak, hogy senki nem üt se nőt, se férfit, akár férfi, akár nő az illető?

2021. máj. 13. 06:37
 37/37 anonim ***** válasza:

9#

Nem,miért ütnék meg egy tök random nőt? Ha viszont már ő kezdeményezne egy verekedést akkor is nagyon agyhalott üzemmódban kellene legyek hogy dorván visszacsapjam. Önvédelem céljából simán megtenném,egy támadásnál nincs férfi és női nem. 19 f

2021. máj. 28. 06:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!