Férfiak, ti képesek lennétek valaha is megütni egy nőt?
Figyelt kérdés
Pl. ha hatalmas bunkóságot csinál veletek egy idegen nő, meg ilyesmi..
(A kérdésem csupán egy “felmérés”, nagyon kíváncsi vagyok arra hogy a mai férfiak hogy gondolkoznak az ilyen témáról)
2021. máj. 11. 08:15
21/37 anonim válasza:
Sunshinedoll, már korábban is feltűnt, hogy téged nem az eszedért szerethetnek, de elképesztő, hogy azóta sem lettél okosabb...
22/37 anonim válasza:
Gimnáziumban összeszólalkoztam egy lánnyal és egy almát dobott az arcomba... Megpofoztam. Nem tudom mi lett volna erre a normális reakció... Nem érdekel, hogy gyengébb... Egy gyerek is gyengébb, mint a szülei (sokkal, mint egy nő egy férfinél) mégse engedsz meg neki akármit
24/37 A kérdező kommentje:
22 utána mi lett az almával? Mit csináltatok vele?
2021. máj. 11. 10:57
25/37 anonim válasza:
24, nem tudom. Az a földön maradt, ahogy lepattant rólam, én azóta nem hallottam róla. Gondolom az első arra járó kidobta
26/37 anonim válasza:
#24 Bocsi, de őszintén érdekel, hogy miért pont ezt a részletet ragadtad ki a sztoriból :)
27/37 A kérdező kommentje:
nem tudom, csak belegondoltam :D gondolom akkor azt már nem ette meg senki
2021. máj. 11. 12:22
28/37 anonim válasza:
Kiröhögném és arrébb állnék !!!
29/37 anonim válasza:
Az az igazság mivel szubmisszív férfi vagyok, az a legnagyobb félelmem hogy egy nő végezni akar velem....
Nem merek megütni egy nőt emiatt, mert fosok attól hogy utánna nekemjön késsel... hát ez az igazság velem.
30/37 anonim válasza:
A 2-est jelöltem meg, de ez férfira is igaz. Én magam soha nem kezdek bunyót, de ha valaki megtámad és önvédelem van, akkor férfi, nő ugyanúgy kapja a pofonsorozatot és addig verem, amíg áll. Ha földre kerül, nyilván nem csapom tovább, megölni nem akarok senkit, de aki megtámad, annak jár az alapos verés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!