Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak, ti képesek lennétek...

Férfiak, ti képesek lennétek valaha is megütni egy nőt?

Figyelt kérdés

Pl. ha hatalmas bunkóságot csinál veletek egy idegen nő, meg ilyesmi..

(A kérdésem csupán egy “felmérés”, nagyon kíváncsi vagyok arra hogy a mai férfiak hogy gondolkoznak az ilyen témáról)

2021. máj. 11. 08:15
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
72%

A legtöbb férfit? Te nem vagy komplett.

2021. máj. 11. 08:54
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére nem voltam még ilyen szituba és kívánom, hogy ne is legyek!

Sose ütnék meg senkit, kivéve abban az esetben, ha veszélyben lennék én vagy valaki közelálló személy.

Nem tudom, ezt így látatlanban nem tudom megmondani.

Sose ütöttem meg nőt és nem most szeretném elkezdeni!

2021. máj. 11. 09:06
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Önvédelemből képes lennék rá simán. Ha pl. késsel jönne nekem akkor ott már nincsenek szabályok, az életben maradáshoz pedig egy férfinak is joga van.

Ha puszta kézzel jön akkor lefogom és úgy tartom amíg le nem nyugszik.

2021. máj. 11. 09:07
 14/37 anonim ***** válasza:
87%
Megütni, mint egy férfit nem ütném meg. Viszont, ha egy olyan érdekes szituáció alakul ki, hogy ő kezdeményezi a fizikai bántalmazást, akkor azon lennék, hogy minél előbb ártalmatlanítsam. Viszont megint, ehhez nem szükséges odaütni.
2021. máj. 11. 09:10
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha a saját vagy a családom védelme érdekében szükséges, akkor minden további nélkül. Amúgy nem.
2021. máj. 11. 09:19
 16/37 Sunshinedoll ***** válasza:
0%
#11 A válaszok alapján igen, a legtöbb :)
2021. máj. 11. 09:22
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

13-as vagyok.

"Ha puszta kézzel jön akkor lefogom és úgy tartom amíg le nem nyugszik."

Mondanom se kell hogy ha ez párkapcsolaton belül történik akkor ezután szakítok, békülés esélye nélkül. Késes támadás esetén meg hívom a rendőröket (ő kezdte, ő fogja megjárni). Ezen a ponton már nem használ a szempillarebegtetés meg a megbánással teli tekintet. Nem akarlak látni többé.

2021. máj. 11. 09:29
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

#9,16

Mivel szinte mindenki azt írta, hogy még nem kerültünk SOHA ilyen helyzetbe, és ha előfordulna, maximum önvédelemből tennnénk, akkor szerintetek mi agresszív erőszakos állatok vagyunk, akiket kizárólag a börtön tart vissza attól, hogy naponta sorozatosan meggyalázzuk a Női Nemet?

2021. máj. 11. 09:45
 19/37 anonim ***** válasza:
*10,16
2021. máj. 11. 09:45
 20/37 anonim ***** válasza:

"Igen, végülis egyenjogúság van. Amiért egy idegen férfit megütök azért egy idegen nőt is, akárhogy is néz ki"

Tekintve, hogy idegen férfiakat sem szoktam ütögetni (mert azért kulturált állatnak tartom magam, ha probléma van, azt inkább megbeszélem. Csak önvédelemből ütök, bár erre még nem volt példa) így a nőket sem.

2021. máj. 11. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!