Vannak itt olyan férfiak, akik hozzám hasonlóan esélyt sem éreznek arra, hogy valaha is lesz párjuk?
Azt mondják a remény hal meg utoljára, nos, 33 éves vagyok, és a korábbi rossz tapasztalataim miatt még sohasem volt barátnőm.
- Sosem érezhettem, milyen az, amikor tizenévesen együtt bulizunk.
- Sosem érezhettem, milyen az, amikor drukkolunk egymásnak a sikeres érettségiért.
- Sosem érezhettem, milyen az, amikor jelentkezünk egyetemere, vagy elmegyünk dolgozni.
- Sosem érezhettem, milyen az, amikor külön vagyunk és a féltékenység pengéje hasít a szívembe.
- Sosem érezhettem, milyen az, amikor egymásnak panaszkodunk a rossz dolgokról.
- Sosem érezhettem, milyen az, amikor a másikért kell aggódni.
- Sosem érezhettem, milyen az, amikor kölcsönös a vonzalom, a szerelem, a törődés, az őszinteség.
- Sosem érezhettem, milyen az, amikor valaki mellett kitarthatok és mellettem is áll valaki.
Nem tudok már hinni a párkapcsolatokban, szerintem minden ember életében elérkezik az a pillanat, amikor már nem tud hinni, sajnálom. Kellenek erre a világra magányos remeték is...
Hát én se nagyon látok túl sok esélyt erre,az az igazság.Nekem sem volt még soha,és nem is tudom lesz-e.
Idáig életemben soha nem érdekeltem még egy nőt sem,szóval nem túl jók az esélyek...
23/F
Hogy lehet rossz tapasztalatod, ha még nem tapasztaltad meg? :D
Először is, ne romantikázd túl a dolgot.
Másodszor, menj el egy szórakozóhelyre vagy neten egy fórumon kezdj el levelezni valakivel, aztán beszélgessetek picit, a többi már jön magától, ha egy hullámhosszon vagytok.
Ha nem, akkor ismételd meg a 2-es lépést amíg nem találsz olyat. Hidd el, lesz olyan nő bőven.
Ne add még fel :)
Akkor gondolom te is azok közé tartozol, akik eddig csak pénzért szexeltek...
Mik voltak azok a korábbi rossz tapasztalatok, amik miatt nem volt barátnőd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!