Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt olyan férfiak,...

Vannak itt olyan férfiak, akik hozzám hasonlóan esélyt sem éreznek arra, hogy valaha is lesz párjuk?

Figyelt kérdés

Azt mondják a remény hal meg utoljára, nos, 33 éves vagyok, és a korábbi rossz tapasztalataim miatt még sohasem volt barátnőm.

- Sosem érezhettem, milyen az, amikor tizenévesen együtt bulizunk.

- Sosem érezhettem, milyen az, amikor drukkolunk egymásnak a sikeres érettségiért.

- Sosem érezhettem, milyen az, amikor jelentkezünk egyetemere, vagy elmegyünk dolgozni.

- Sosem érezhettem, milyen az, amikor külön vagyunk és a féltékenység pengéje hasít a szívembe.

- Sosem érezhettem, milyen az, amikor egymásnak panaszkodunk a rossz dolgokról.

- Sosem érezhettem, milyen az, amikor a másikért kell aggódni.

- Sosem érezhettem, milyen az, amikor kölcsönös a vonzalom, a szerelem, a törődés, az őszinteség.

- Sosem érezhettem, milyen az, amikor valaki mellett kitarthatok és mellettem is áll valaki.

Nem tudok már hinni a párkapcsolatokban, szerintem minden ember életében elérkezik az a pillanat, amikor már nem tud hinni, sajnálom. Kellenek erre a világra magányos remeték is...

2014. okt. 26. 18:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én érzek azért esélyt, csak nem sokat:D
2014. okt. 26. 18:23
 2/14 anonim ***** válasza:
juj 33 évesen nem volt még egyszer se barátnőd? holy shet, ez komoly
2014. okt. 26. 18:23
 3/14 anonim válasza:
Én lányként érzem ezt, bár még csak 17 éves vagyok..
2014. okt. 26. 18:28
 4/14 anonim válasza:
Nekem sem volt még barátnőm, pedig nagyon szeretnék, de mivel csúnya vagyok nem is lesz, úgy érzem, de még csak 17 vagyok.
2014. okt. 26. 18:32
 5/14 anonim ***** válasza:

Hát én se nagyon látok túl sok esélyt erre,az az igazság.Nekem sem volt még soha,és nem is tudom lesz-e.

Idáig életemben soha nem érdekeltem még egy nőt sem,szóval nem túl jók az esélyek...

23/F

6/14 anonim ***** válasza:

Hogy lehet rossz tapasztalatod, ha még nem tapasztaltad meg? :D

Először is, ne romantikázd túl a dolgot.

Másodszor, menj el egy szórakozóhelyre vagy neten egy fórumon kezdj el levelezni valakivel, aztán beszélgessetek picit, a többi már jön magától, ha egy hullámhosszon vagytok.

Ha nem, akkor ismételd meg a 2-es lépést amíg nem találsz olyat. Hidd el, lesz olyan nő bőven.

Ne add még fel :)

7/14 anonim ***** válasza:
Én nem látok rá sok esélyt őszintén szólva... igaz 10 évvel fiatalabb vagyok nálad. Sebaj...
2014. okt. 26. 18:38
 8/14 anonim ***** válasza:
Ne add fel! Itt gyakorin is megtalálhatod akire vársz. Ismerek olyat, aki 37 évesen ismerkedett meg itt egy nõvel. Kitartás! :)
2014. okt. 26. 18:42
 9/14 anonim ***** válasza:
Én is. Pár évet beleöltem a dologba, nem sikerült felzárkóznom. Ma már nem töröm magam, nincs értelme. Most már csak bánnám, hogy nem jött össze korábban.
2014. okt. 26. 18:52
 10/14 anonim ***** válasza:

Akkor gondolom te is azok közé tartozol, akik eddig csak pénzért szexeltek...

Mik voltak azok a korábbi rossz tapasztalatok, amik miatt nem volt barátnőd?

2014. okt. 26. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!