Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti viszonoznátok egy olyan...

Ti viszonoznátok egy olyan lány meglepő közeledését, aki hetekkel azelőtt az alábbi stílushoz hasonlóan koptatott le magáról titeket?

Figyelt kérdés

Hónapok óta figyeltem a lányt, mire végre vettem a bátorságot, és ráköszöntem, hátha én is rokonszenves vagyok neki, aztán kicsit meglepődtem, nagyjából így csinált: [link]

Szóval így affektálva nyomatékosítva, kicsit idegesen mondta: "baSSSzki.. NNNe.. SSSzólj.. hozzám!!"

Kicsit elszontyolodtam, meg a haverok mondták hogy ne foglalkozzak vele, ez egy hülye pіcsa, pedig bíztam benne, hogy tetszek neki.. Ez pár hete történt, szóval lemondtam róla, mert eléggé flegmának látszott meg amúgy se érdekeltem őt.

Aztán ma idejött hozzám és annyit mondott: "szijjaaa, csak rád köszöntem de már megyek is" és közben mosolygott, majd elszaladt..

Hát eléggé meglepődtem és nem tudtam mit csinálni.. Ti mit tennétek??

(a lány 22 éves, én 24 vagyok)

2014. okt. 22. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nő létére valaki igy beszél azt olyan gyorsan ejtsd amilyen gyorsan csak tudod:D már ha jót akarsz magadnak:)
2014. okt. 22. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
már bocsánat, de ez egy hülye p.csa.. ha dugni akar engedd
2014. okt. 22. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:
üsd meg
2014. okt. 22. 21:49
 4/5 anonim válasza:

22éves... hát... elsírom magam... a röhögéstől :D Ennyi esze hogyan van... szerintem nem éri meg...

Aki normális és kedves,annak nem jut eszébe bunkózni egy idegennel.Azt,hogy mi lelte ezzel a szijázással... lehet h csak fogadás.Szerintem tegyél le róla.Hagynám,hogy érezze rosszul magát.

2014. okt. 22. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Max. dugd meg, de ne járj vele most már semmi képp se!
2014. okt. 22. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!