22 éves srác,16 éves lány? (többi lent)
Szóval adott egy 22 éves srác (ez volnék én), és egy 16 éves lány. Amennyit hallottam róla, valamilyen szinten belsőleg hasonlítunk egymásra (tanúsítom, ritka az ilyen! :D), és barátom szerint külsőre is illenénk egymáshoz. Anyum, meg az ő anyja ismerik is egymást. Ráadásul (tudom, ez hülyeség) ilyen sorsszerű az egész: mint ha csak azért került volna képbe ez a lány, hogy megismerjük egymást :D
Szerintetek megérne egy próbát összeismerkedni vele?
Leginkább a kor miatt 'problémázok'. Nem tudom, hogy ő, vagy a szülei hogy állnának hozzá.
#1: én is ezt szoktam mondogatni magamban, de néha mégse olyan egyszerű :D
#2: ... inkább nem mondok semmit
#3: nem én problémázok :D én csak dilemmázok ;)
#4: köszönöm, ez volt a legjobb válasz :) és igen, én is fiatal vagyok, ezért is nekem nem lenne problémám ezzel, csak hát ki tudja ki-hogy van ezzel :D
aki privit írt: szegedi vagyok
22 évesen legyen már önbizalmad meg stb.
Ne mi döntsünk már helyetted!:) Próbáld meg, semmi nem fog történni. Ha mindenki így állna az élethez, hogy inkább meg se próbálom akkor nem tudom hol tartanánk...
Beszélgess először csak Vele. Ha vonzódtok egymáshoz és meg van köztetek a kémia akkor csak hajrá!:) Na meg ilyen 15-16 éves buta seggagyú csajokat ne válassz
Csupán a véleményeteket kértem a dologgal kapcsolatosan, ez nem befolyásolja a saját döntésemet.
Egyébként meg nem minden 15-16 éves buta seggagyú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!