Fiúk, ti örültök annak ha egy lány aranyosnak tart, vagy nem mert akkor már nem érzitek magatokat férfiasnak?
Figyelt kérdés
2014. okt. 22. 21:03
1/13 anonim válasza:
hát, örülnék ha egyszer egy lány férfiállatnak tartana, de az aranyos se rossz
3/13 anonim válasza:
az "aranyos" szó az egyenlő a bukással, bármilyen szituációban
egyszóval nem örülök neki...
4/13 anonim válasza:
aranyosnak még nem tartottak,szóval fura lenne.
5/13 anonim válasza:
Ez felér egy halálos itélettel.
6/13 fahéjas Alien válasza:
A férfiak 90 százaléka nem ezt a szót szeretné hallani egy nőtől, a maradék tíz pedig nem a gyengébbik nemet szereti :DD
7/13 anonim válasza:
Egy lány learanyosozott két hete, benne volt a találkozóban, a lelkére kötöttem akkor már másodjára, ha ráér, szóljon. Azóta sem írt. 20/F
9/13 anonim válasza:
mondták már nekem: "aranyos vagy, de nem vagy az esetem."
10/13 anonim válasza:
Akihez jó viszony fűz, az tartson csak aranyosnak, akihez rossz, az úgyis hamar meggyőződhet az ellenkezőjéről. Férfiasnak ne tartson senki, mert utálok megfelelni az olyasféle elvárásoknak, mint a nemi szerepek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!