Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt olyan férfiak,...

Vannak itt olyan férfiak, akik hozzám hasonlóan esélyt sem éreznek arra, hogy valaha is lesz párjuk?

Figyelt kérdés

Azt mondják a remény hal meg utoljára, nos, 33 éves vagyok, és a korábbi rossz tapasztalataim miatt még sohasem volt barátnőm.

- Sosem érezhettem, milyen az, amikor tizenévesen együtt bulizunk.

- Sosem érezhettem, milyen az, amikor drukkolunk egymásnak a sikeres érettségiért.

- Sosem érezhettem, milyen az, amikor jelentkezünk egyetemere, vagy elmegyünk dolgozni.

- Sosem érezhettem, milyen az, amikor külön vagyunk és a féltékenység pengéje hasít a szívembe.

- Sosem érezhettem, milyen az, amikor egymásnak panaszkodunk a rossz dolgokról.

- Sosem érezhettem, milyen az, amikor a másikért kell aggódni.

- Sosem érezhettem, milyen az, amikor kölcsönös a vonzalom, a szerelem, a törődés, az őszinteség.

- Sosem érezhettem, milyen az, amikor valaki mellett kitarthatok és mellettem is áll valaki.

Nem tudok már hinni a párkapcsolatokban, szerintem minden ember életében elérkezik az a pillanat, amikor már nem tud hinni, sajnálom. Kellenek erre a világra magányos remeték is...

2014. okt. 26. 18:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%

"Kellenek erre a világra magányos remeték is"

Kérdező, a probléma az, hogy mi írhatunk bármilyen jó szándékú tanácsot, lehet bennünk bármennyi segítő szándék, te csak sajnáltatni akarod magad.

2014. okt. 26. 19:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Én tudom, hogy nem lesz senkim. Eddig se érdeklődött vagy kereste a társaságomat senki, pedig kb 1000 emberrel minimum megismerkedtem már életemben... Ezek után miért is tenné?

A gond ott van, hogy 3 éve sz@ok magasról az egészbe. Szóval ha valaki érdeklődne is felém, azt se hinném el..

Ez van, ahogy mondtad kellenek remeték is. valakinek az utolsónak is kell lenni!

25F

2014. okt. 26. 20:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Én sem látok rá esélyt, már tizenévesen is így éreztem.

25F

2014. okt. 26. 21:25
 14/14 A kérdező kommentje:

#12: "Szóval ha valaki érdeklődne is felém, azt se hinném el.."

EZ AZ! Ugyanebben hiszek én is. Ha eddig 33 év alatt senkinek nem kellettem, akkor majd pont egy 30-40 éves kivénhedt senkiházira, azaz rám fognak áhítozni a nők? Ugyan már. Hiába próbáltam magamból embert fabrikálni külsőre és belsőre is, így sem ment. :) Hagyjuk már ezt a "mindig reménykedni kell" hozzáállást... :)

2014. okt. 26. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!