Férfiak, ti képesek lennétek valaha is megütni egy nőt?
Pl. ha hatalmas bunkóságot csinál veletek egy idegen nő, meg ilyesmi..
(A kérdésem csupán egy “felmérés”, nagyon kíváncsi vagyok arra hogy a mai férfiak hogy gondolkoznak az ilyen témáról)
Nehezen tudok elképzelni olyan szituációt, amikor én kezdeményezek fizikai agressziót egy emberrel szemben.
De ha ilyenre sor kerülne, valószínűleg annyira felindulnék, hogy nem mérlegelnék, milyen nemű az illető.
Soha nem ütöttem még meg nőt, eleve nem szeretek nálam gyengébbeket bántani, legyen az nő, gyerek vagy állat.
Némelyikre valóban ráférne egy istenes pofon, de amíg nem támad nekem vagy valamelyik szerettemnek, addig nem ütném meg. :D
Nyilván meg tudnának, sőt ütnek, elég komoly társadalmi probléma a nőverés/nők bántása.
Igazi FÉRFIAK vannak itt is :D
Ha megszűnnek a privilégiumok, akkor megszűnnek. :)
Egyébként ma már sokkal kisebb a különbség a fizikai mutatókat tekintve. A régi korokban a testi munkák miatt a férfiak jóval erősebbek voltak nagy átlagban, mint manapság.
#9 "Némelyik megérdemelne egy istenes pofont" sokat elmond erről is :D
A legtöbb férfit csak a törvények tartanak vissza attól, hogy idegen nőket verjenek.
Trashbag állatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!