Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lenne a véleményetek egy...

Mi lenne a véleményetek egy ilyen nőről?

Figyelt kérdés

28 éves nő, egyedül lakok, saját ház, saját autó

Viszont családjával nem beszél,( bár egyes okokból viszonylag érthető) nincsenek barátai, a vőlegényével is szakított, mert nem akart utána menni külföldre. Nem mosolyog( tényleg semmin) nem nagyon kommunikál csak dolgozik meg van otthon és iszik, vagdossa magát mivel csomó heg van a karján.

Nincs facebookon sem. Elvan magának. Beszélget ha úgy van.

Miért kell besavanyodni egyeseknek? Mire jó ez?

Egy ( szerintem) csinos, okos, lányról van szó de mentálisan vannak vele gondok.

Ti foglalkoznátok egy ilyen nővel?

2021. máj. 8. 17:58
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Az emberek 90%nak szar gyerekkora volt. Akkor az emberek 90%a élhetne így,de nem így élnek.

Én örülnék ha lenne saját kecóm meg autóm. Oké fontos a párkapcsolat is,de egy ideiglenes is megteszi amíg nem jön a nagy Ő.

2021. máj. 8. 18:33
 12/25 anonim ***** válasza:
Családi és párkpacsolati problémák, mi olyan érthetetlen ebben?
2021. máj. 8. 18:33
 13/25 A kérdező kommentje:
Oké, de mégis hogy lesz neki kapcsolata hogy ilyen? Durva leszek de kinek kell egy ilyen magába forduló, depressziós egyén? Csak lehúzza a másikat.
2021. máj. 8. 18:34
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Olyan értelemben biztos hogy sok férfi foglalkozna vele hogy szívesen megdugnák. Ürítőzsáknak jó volna mert mint mondtad csinos. De a jelenlegi állapotában ilyen üres alkalmi kapcsolatokba bonyolódni nem igazán volna szerencsés, csak még mélyebbre kerülne és teljesen kiégne lelkileg. Rohadt szar érzés lehet az hogy valaki ennyire egyedül van a világban. Minden kötelék, kapaszkodó nélkül. A párkapcsolat hiánya az egy dolog, rengetegen élnek egyedülállóként, mégsem vagdossák a karjukat emiatt. Az hogy egyáltalán nincsenek barátai az furcsa nekem. Egy 28 éves embernek csak lenni kellene egy ismeretségi körének, egy-két gyerekkori baráttal, bizalmassal. Említetted Kérdező az autót és a házat. Az hogy valaki depressziós még nem jelenti feltétlenül azt hogy teljesen életképtelen. A munkáját simán képes lehet rutinból ellátni, élhet pénzügyileg tudatos életet anyagi gondok nélkül. Lehet hogy az életének ez a része egy menekülőút a lelki problémái elől. Sokan a munkába temetkeznek ilyenkor mert az leköti őket és addig sem a fájdalmukkal foglalkoznak. Így jobban belegondolva már azt mondom, hogy ha az én ismeretségi körömben lenne egy ilyen ember, kolléga, akkor azért valamilyen módon megpróbálnék segíteni neki,ha amúgy alapvetően jó embernek tűnne. Lehet hogy már az is sokat jelentene neki ha valaki normálisan, kedvesen és nyitottan állna hozzá, meghallgatná ha épp erre lenne szüksége. Ez így egy nagyon szomorú helyzet.
2021. máj. 8. 18:35
 15/25 anonim ***** válasza:
74%
Mi a jó istennyiláért kattogsz te ennyit ezen a csajon? Azt mondd már meg.
2021. máj. 8. 18:35
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha ő nem akar változtatni, akkor más mégis hogy tudna rajta? Biztos, hogy nem lennék vele együtt. Illetve kérdéses az is, hogy 28 évesen hogy volt annyi pénze, hogy vegyen egy lakást, autót, hacsak nem valami putris faluban... Ott meg nem csoda így begyepesedni.
2021. máj. 8. 18:36
 17/25 anonim ***** válasza:
78%
Kellene neki egy valódi lelki társ, akiben megbízhat, akivel tud beszélgetni a problémáiról.
2021. máj. 8. 18:37
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Nem mindenkinek olyan könnyű megküzdenie az életben felmerülő problémákkal! Van, akinek alig van gondja, van, akinek rengeteg! Ne ítélkezz már mások felett, fogalmad sincs mi lehet az ő agyában, és ha ennyire rossz embernek tartod, akkor még mit foglalkozol vele? Hagyd békén, ő is jobban jár, ha nem cseszegeted..
2021. máj. 8. 18:37
 19/25 anonim ***** válasza:

Mi a baj evvel ez is egy életvitel,azért mert valaki nem a TV-által megmondtak szerint él és nem eszik bolti csirkemellet se .

Majd eljön az Ő ideje is .

2021. máj. 8. 18:43
 20/25 A kérdező kommentje:

Én nem cseszegetem csak elgondolkodtam. Mert ismerkedtem ( volna) vele ha engedte volna. Tehát én nem akartam rosszat. Elmondott egy két dolgot abból leírtam azt amit úgy gondoltam aninom oldalra tartozik, mert én úgy vagyok vele oké h anyám sokat kér pénzt meg nem adja vissza de akkor legközelebb ha kér nem adok ennyi. Attól beszélek vele látogatom. Én ezt tennem, ő nem.

Ő mondta nekem, hogy úgyse bírnám vele ki x meg y dolgok miatt. Elkezdte mondani.

Igen és mondta azt is h sokan csak dugni akarnak vele csak is azért mert kértem egész alakos képet, meg érdeklődtem pár dologról. Meg szerinte én is csak dugni akarok.

Most tegye mindenki a szívére a kezét... Nem érdekel hogy egy nőnek milyen az alakja? Meg pár intim dolog? Ezért nem kell bekapni a másikat, egészéges fantázia.

Ezért érdekel hogy vkit ezek hogy nem vonzanak

2021. máj. 8. 18:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!