Mi lenne a véleményetek egy ilyen nőről?
28 éves nő, egyedül lakok, saját ház, saját autó
Viszont családjával nem beszél,( bár egyes okokból viszonylag érthető) nincsenek barátai, a vőlegényével is szakított, mert nem akart utána menni külföldre. Nem mosolyog( tényleg semmin) nem nagyon kommunikál csak dolgozik meg van otthon és iszik, vagdossa magát mivel csomó heg van a karján.
Nincs facebookon sem. Elvan magának. Beszélget ha úgy van.
Miért kell besavanyodni egyeseknek? Mire jó ez?
Egy ( szerintem) csinos, okos, lányról van szó de mentálisan vannak vele gondok.
Ti foglalkoznátok egy ilyen nővel?
#1 miért lennél?
#2 nem csodálkozok de maga is tehet róla
#3 van benne valami
Milyen élete?
Van saját háza meg autója. Nagyon sok embernek nincs csak babaváróval ő meg egyedül vette férj nélkül, akkor valamilyen szinten csak nem szar
Nemhiszem...
Sajnos először neki kellene először változtatni magán, rendbe tennie magát ahhoz, hogy egy kapcsolata lehessen.
Egyébként vagy az lenne, hogy a elhuzodik a kapcsolattól, vagy ráakaszkodik a másikra, tőle várja majd azt, hogy lelkileg egyensulyba hozza őt.
Az más, ha más módon megismerném, és megkedvelném, de direkt igy ismerkedni nem szivesen tenném...
Nem nem könnyű mondani. Csak ez a tipikus " mártír " dolog szerintem. A vagdosódás is csak figyelfelhívás vagy mi. Ezer meg egy dolog van amit én másképp csinálnék és nem elhagynám magam és várnám a nem tudom mit.
Nem lenne egyedül ha nem akarna. Van ilyen mentális betegség is nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!