Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lenne a véleményetek egy...

Mi lenne a véleményetek egy ilyen nőről?

Figyelt kérdés

28 éves nő, egyedül lakok, saját ház, saját autó

Viszont családjával nem beszél,( bár egyes okokból viszonylag érthető) nincsenek barátai, a vőlegényével is szakított, mert nem akart utána menni külföldre. Nem mosolyog( tényleg semmin) nem nagyon kommunikál csak dolgozik meg van otthon és iszik, vagdossa magát mivel csomó heg van a karján.

Nincs facebookon sem. Elvan magának. Beszélget ha úgy van.

Miért kell besavanyodni egyeseknek? Mire jó ez?

Egy ( szerintem) csinos, okos, lányról van szó de mentálisan vannak vele gondok.

Ti foglalkoznátok egy ilyen nővel?

2021. máj. 8. 17:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű a dolog, nem jöttél be neki, fogadd el és lépj tovább.
2021. máj. 8. 21:29
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát részben megértem a lányt. Én is kivagyok bukva azon ha képet kérnék rólam. Nem küldök senkinek sem és utána hagyom is a beszélgetést. Utálom ha csak egy darab húsnak néznek. És nem azért nem küldök képet, mert ronda vagyok hanem utálom ezt, ismerjen meg, tetszek neki teljes egészében. Ha valaki kíváncsi rám hívjon el randizni , udvaroljon és majd láthatja a testem ha úgy viselkedik. Utálom ezeket a csöcsös seggvilantos képeket. Lassan az emberek a csók helyett már a laptopjukat fogják nyalogatni kb. Amúgy kicsit sajnálom őt. Sok embernek zűrös a családja. Az enyémbe is vannak hajmeresztő dolgok még se vagdosom magam. Ilyen fiatalon más hülyesége miatt nem kéne tönkre tenni magát. Reméljük észbe kap és nem csúszik lejjebb. Jó lenne neki egy barát aki meghallgatja, mert iszonyú magányos. Mondjuk sokan azok, valaki pont ellenkezőleg,társas magányban szenved.
2021. máj. 8. 22:01
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

OK, kérdező, tehát nem bírtad feldolgozni, hogy elutasított téged egy nő, ezért bosszúból kínodban a gyakorin fikázod őt. Nagy jellem.

Semmit nem tudsz róla alapvetően. Annyit látsz csak belőle, hogy van kocsija meg lakása. Sajnos aki depressziós, az depressziós, bizonyára megvan rá az oka.

Pont egy ilyen lúzer hiányzott volna neki még, mint te.

2021. máj. 8. 22:01
 24/25 A kérdező kommentje:

Miért fikáznám? Egyáltalán nem fikázom csak nem értem a depresszióját. Ő löki el magától az embereket. Ő tehet erről, hogy magányos. Nem fikázom.

Azért mert kértem tőle képet hát úristen... Most ki nem? Nők is ugyanúgy megnézik a hapsiakt meg csórgatják a nyálukat. Nem kell allszentnek lenni.

Volt olyan aki 3. Randin benyúlt a gatyámba csekkolni és?

Nem is kértem utána tőle semmit. Én szeretném / szerettem volna ettől megérteni és nem fikázni. Mert lehet nem lát valamit amit más igen és csak befordul magába, mert jobb sajnáltatni magát.

Azért 95%ban mégis a kommentek szerint is az jött le h nem 100as a csaj és nem foglalkozna vele más sem.

Nem fikázom ez egyéni vélemény volt.

2021. máj. 8. 22:07
 25/25 A kérdező kommentje:

Ennek ellenére tök cuki csaj meg minden. Ha épp nincs maga alatt egész jófej vicces, sírva nevetek.

Az nem is érdekelne h iszik, mert hétvégente más is iszik az más h ő otthon egyedül " ökör iszik magában" én is szoktam néha 1-2 sört egyedül felcsapni.

Nekem a vagdosások nem tetszenek

2021. máj. 8. 22:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!