Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csak az én létezik? A...

Miért csak az én létezik? A mi miért nem?

Figyelt kérdés

Miért nem lehet a közösség érdekében maszkot hordani?

Miért nem lehet a nyájimmunitás elérése érdekében egy szimpatikus oltást felvenni?

Miért hiszed azt, hogy ez csak a te döntésed és nincs hatással másra?

Miért nem lehet felfogni azt, hogy ha része vagy egy közösségnek (társadalom), akkor nem csak jogaid hanem kötelességeid is vannak?

2021. máj. 4. 18:26
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
82%
Miért vagy ennyire hülye?
2021. máj. 4. 18:28
 2/34 anonim ***** válasza:
73%

“ Miért nem lehet a nyájimmunitás elérése érdekében egy szimpatikus oltást felvenni?”

Szimpatikus? A gyártók se vállalnak érte felelősséget és percenként változik melyik a “jó” és melyik nem. Plusz én nem érzem magam birkának 🤣 “nyajimmunitas”

2021. máj. 4. 18:34
 3/34 anonim ***** válasza:
79%
Ha azt állítod, hogy kötelességem van, akkor kötelező (lenne) az oltás. Onnantól kezdve, hogy nem kötelező, választásom van, és nem kötelezettségem. Próbáld újra, ez nem jött össze.
2021. máj. 4. 18:38
 4/34 A kérdező kommentje:

1: miért is?

Már az általános iskolás is fel tudja azt fogni, hogy egy számára kellemetlen cselekedet más számára lehet hasznos...

2021. máj. 4. 18:39
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Én az életem nagy részét állatok ellátásával töltöm ki, nem megyek emberek közé, csak nagyon ritkán. Egyrészt ezért sem, mert nincs rájuk szükségem (mindent megtermesztek magamnak itthon és a kenyeret is magam sütöm). Másrészt, mert rühellem a társadalmat, az embereket. Lehet mondani, hogy befásult vagyok, de a jó élményeimet 1 kezemen meg tudnám számolni, annak ellenére, hogy kiskoromban végig nyitott és pozitív szemléletű voltam az emberek felé. Sok a rossz tapasztalatom, rosszul érzem magam ha már 2 ember van a közelemben. Nagyon jól elvagyok itthon már 20 éve. Az sem érdekelne, ha a világnépesség fele kihalna, így is túlnépesítjük a földet.
2021. máj. 4. 18:42
 6/34 A kérdező kommentje:

2: nem percenként változik, hogy mi a jó 🤷‍♂️

Az orosz speciel nem. Viszont Pfizer és a Moderna igen. Sőt részben az EU is...

Hamarabb alakult ki a nyájimmunitas fogalma, minthogy a birka szitok szóvá vált volna. Szóval ezzel ne poénkodj, mert nem vicces.

2021. máj. 4. 18:44
 7/34 anonim ***** válasza:
90%

"Miért nem lehet a közösség érdekében maszkot hordani?"

A 40 fokban roppant kellemes lesz...

"Miért nem lehet a nyájimmunitás elérése érdekében egy szimpatikus oltást felvenni?"

Mert hiába "önkéntes", konkrétan ráerőltetik az emberre. Mindenhonnan az folyik, hogy "OLTAKOZZ, különben sz*ralak vagy". Önkéntes alapon el tudom dönteni, hogy mennyire kell ez nekem. Ráadásul több esetben is pont az oltás vezetett az illető halálához. Ilyenkor a magyarázat: "a kockázat így is megéri". Jah, csak ha épp egy szerettem veszítettem el így? Hát kösz...

"Miért hiszed azt, hogy ez csak a te döntésed és nincs hatással másra?"

Mint említettem, önkéntes... Ha meg annyira akarnák, simán kötelezővé is tehetnék.

2021. máj. 4. 18:47
 8/34 A kérdező kommentje:
3: igenis, van kötelességed a társadalom felé...
2021. máj. 4. 18:47
 9/34 anonim ***** válasza:
88%

Miért van az, hogy mindig az ilyen fölényeskedő hülyék nyomják ezt a házmester tempót?

Az emberek többsége be akarja magát oltani, csak nem mindegy mivel. Egyébként az is rendben van, ha vki egyáltalán nem akarja magát beoltani, hiszen nem 10 millió oltott kell a nyajimmunitashoz. Hadd döntse el mindenki mit akar, te meg vegyél vissza a dömper tempóból.

2021. máj. 4. 18:49
 10/34 anonim ***** válasza:
91%
Pacsi 5ös! Én is rühellem az embereket, a saját családtagaimat is. Tőlem aztán meghalhatnának, az én életem meg az én felelősségem, hát bocsi :/
2021. máj. 4. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!