Lètezik ilyen? Tudat alatt mièrt veszem át az aktuális párom fèlelmeit, izlèsèt?
Nem règ gondoltam ebbe csak komolyabban bele, és egyáltalán nem èrtem magam.
Mèg a közèspiskolában volt egy barátom, akinek a hobbija a terrarisztika volt, volt is otthon a szobájában 30-40 madárpók, ès egyèb rovarok. Az egèsz szoba terráriumokból állt ki, időnkènt ki is szökött egy-egy jószág. De nem èreztem fèlelmet, elvoltam simán.
Aztán szètmentünk, kèsőbb pedig összejöttem egy sráccal, aki meg fèlt a pókoktól. 8 èvet voltunk együtt, ez idő alatt valahogy úgy alakult,hogy èn is elkezdtem tartani tőlünk, ès minden egyèb rovartól...
Szètmentünk, kèsőbb az új, jelenlegi párom mellett megint kezdek megbèkèlni a rovarokkal, mert ő egyáltalán nem tart tőlük. Viszont a túrórudit nem szereti. Èn imádtam a túrórudit, rengeteget meg tudtam enni belőle. Azóta viszont hogy tudom, hogy ő nem szereti, nem vettem, ès legutóbb amikor a szüleimnèl voltam látogatóba, vettek nekem, de alig bírtam legyűrni.
Mièrt törtènik ez velem? Biztos, hogy nem normális. Mièrt akarok tudat alatt az aktuális társamra hasonlítani? Nagyon bosszant
Befolyásolható, képlékeny a jellemed.
Túlzottan asszimilálódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!