Szoktatok szólni annak, aki az utcán nem hordja a maszkot, ahol pedig kéne?
Engem úgy idegesít, megyünk egymással szemben a szűk járdán, és hiába van rajtam maszk, tudjuk hogy azért egyik sem véd 100%-osan.
Az a sokadik barom pedig azt képzeli, hogy neki nem kell hordani. Azért udvariasan megemlítettem neki hogy hordania kellene, erre lekurvázott és hogy kb. mit képzelek, még ő mert felháborodni, pedig közterületen kötelező a maszk akkor is ha bizony kiskegyednek nem tetszik...
Mit képzelnek magukról az ilyenek egyáltalán? Úgy belé tudnék rúgni az ilyen tahókba, csak nem akarnám a hülye maszknélüli fejét még közelebbről bámulni.
Volt már másnak is hasonló esete?
78: ezt is értelmesen leírták hogy a második oltás után több héttel ér valamit, ha már lappangó fertőzöttre oltanak rá, az veszélyes. Persze később ugyanúgy meghalt volna oltás nélkül is, de te nyilván jobban tudod mert a valakinek a valakije azt mondta. :D
A "sorra haltak meg"-et pedig egyértelműen te kamuztad be, ne erőlködj ilyenekkel légy szíves. Az oltásra adott immunreakció természetes, neked meg van képed ilyen "sorra haltak meg"-et ide behazudni?? Nem képzelsz egy kicsit sokat?
De jó, hogy ezen a bolygón vagytok...
Akkor miért jöttél ide ha fárasztanálak? :D Pedig igyazán jókat röhögök már :D
A puszi tőled meg nem kell. :D
Menj valahova játszani, ne itt rontsd a levegőt. :)
Kérdező, mindenki magából indul ki.
Mi értelme lenne hazudni egy anonim oldalon vadidegen embereknek? 🤔🙄
Egyedüli hazug úgy tűnik, hogy te vagy, mivel mindenkiről azt feltételezed, hogy hazudik és csak te mondasz igazat.
Sőt, ezzel a kérdéssel is csak kikuncsorgod a figyelmet, mert a valós életben ezt nem kapod meg.
Miért vagy ennyire frusztrált és idegbeteg? Az összes válaszokból eljön, hogy nagyon feszült vagy.
Relaxálj egy kicsit, rád férne! 🧘
82: látod ez a baj ha túl sok konteót olvasol, hogy azt meg nem hiszed már el ami a valóság. :D
Tényleg sokat hazudok, valójában egy bicikliző robot vagyok és gazdasági érdekből írom itt ezeket. Atyáám..
Neee, ezeket a válaszokat tényleg emberek írják :D :D
Akkor ezennel a hazudozó robot magatokra hagy, majd még visszatérek egy adag popcornnal, addig légyszi írjatok még f.szságokat, nem érdekel ha nem hiszitek el de már szórakoztattok a hülyeségekkel. :) Na gyerünk, mindent bele! ;)
Párom molekuláris biológus, apósom intenzíves orvos. Innen szedem az információimat.
67-es válaszoló voltam.
Mindegy mit írsz, a kérdező hazudni fog.
A kérdező hazudik, ez van.
Kérdező, számodra miért fontos, hogy hazudj valamit? Csak ezt tartod járható útnak?
Pedig már Kengyel tanárúr is megmondta Tutajosnak.
A valóság is lehet olyan szép, sőt szebb, mint a hazug ábránd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!