Szoktatok szólni annak, aki az utcán nem hordja a maszkot, ahol pedig kéne?
Engem úgy idegesít, megyünk egymással szemben a szűk járdán, és hiába van rajtam maszk, tudjuk hogy azért egyik sem véd 100%-osan.
Az a sokadik barom pedig azt képzeli, hogy neki nem kell hordani. Azért udvariasan megemlítettem neki hogy hordania kellene, erre lekurvázott és hogy kb. mit képzelek, még ő mert felháborodni, pedig közterületen kötelező a maszk akkor is ha bizony kiskegyednek nem tetszik...
Mit képzelnek magukról az ilyenek egyáltalán? Úgy belé tudnék rúgni az ilyen tahókba, csak nem akarnám a hülye maszknélüli fejét még közelebbről bámulni.
Volt már másnak is hasonló esete?
#111: nyugodj már le. Én is vega vagyok, de most már nekem is hozzá kell szólnom ehhez.
A komplettálással sem elég mindenkinek a vega diéta, én is ismerek ilyet, szerencsére én mondjuk elvagyok vele.
Tényleg ilyen modorral akarsz minket képviselni? Jó az, ha csak nagyobb ellentéteket csinálsz a vegánok és húsevők között?
Komolyan én szégyellem magam miattad.
#112, te meg hagyd a fenébe, 111-es csak trollkodik itt, végig sem olvassa amit írsz.
Tehát a félelmetesen sötét 110-es harcos szerint nekem vannak gondjaim az értő olvasással. Oké :D
"Ha pedig én adnám át másnak a bennem lappangó betegséget, annak sem lesz semmilyen következménye, mivel más is hozzám hasonló módon él.
Ja, hogy ez nem egészen így van? És erről ki a f@$z tehet? Én vagyok a hibás, amiért valakinek az jelenti a mozgást, hogy elsétál a kanapétól a hűtőig a sörért, majd e remek teljesítményt megunnepli egy jó disznótorossal?"
Ezt írtam. Ebből neked sikerült megállapítanod, hogy szerintem mindenki vega a környezetemben :DD
És egy ilyen embernek van vagy lesz pár éven belül szavazati joga :D
Gratulálok. Egyedül édesanyád és az általános iskolás tanítónőd sajnálom, akik bizonyára mindent megtettek, hogy értelmes embert faragjanak belőled, de ez most nem jött össze.
Szerintem nem ártana gyakorolnod a szövegértést, mert a gyakoris alázásoknál sokkal súlyosabb problémákkal kellhet majd szembenézned az életben, ha ilyen szinten ragadsz.
Azt javaslom, kezdd az egészen egyszerű olvasmányokkal a gyakorlást: állatmesék, ifjúsági regények, ezek mellé idővel felvehetsz modernebb nyelvezetű, rövid írásokat, pl. bulvár vagy egyszerűbb hírek.
Ha ezeknek az interpretálása már viszonylag magas szinten megy, elmélyülhetsz mélyebb tartalmú, bonyolultabb nyelvezetű művekben is, mint a Biblia vagy a nagy orosz és francia klasszikusok.
Ezeket mind neked mondta egyszer valaki, és most itt próbálod levezetni a feszültséget, ugye? :))
Egyre jobbakat röhögök rajtad, ahogy erőlködsz. :D
Ó, mellesleg, zárójelben megemlítem, hogy egy művelt felnőtt ember már nem tartja mélyebb tartalmúnak és bonyolultabban értelmezhetőnek sem a Bibliát, sem a francia és orosz klasszikusokat, hiszen azok még elég könnyen értelmezhetőek az irodalom és az olvasmányok világában.
Szívesen. :D
Ha már okoskoskodással erőlködsz, csináld jól - látod, még a számodra unszimpatikus gyakorisok is segíteni próbálnak neked. :D:D
Számomra amúgy itt fedted épp fel magad hogy még csak valami fiatal csitri vagy, aki nem is igazán olvas; csak azt mondja tovább amit frissen az iskolában hallott, de nincsenek saját épkézláb gondolatai, hiszen még gyerek és fejletlen. Nem baj, majd kinövöd.
Értelmezés és interpretálás? Van számodra egy rossz hírem, amiről sajnos megfeledkeztél: mindenki vissza tudja olvasni a korábbi válaszokat és saját maga is kiderítheti, hogy kinek hol lettek volna szövegértési gondjai.
Úgyhogy ezt benézted, szívem. :)
Én meg gyerekekkel nem vitatkozom, nem tartom őket méltó vitapartnernek, nem tudnak még jól és hitelesen érvelni. Ez nem a te hibád, nem tehetsz róla hogy hány éves vagy, de azért remélem, a környezetedben nem így beszélsz másokkal.
Na puszika! 😘
"félelmetesen sötét harcos" - szegénykém, ezt is gondolom rád mondták korábban, ezért feszültséglevezetésként valakinek tovább kell adnod ugyanazt
sértést, ugye? :(
Rám mondjuk nem hat a sértés, hiszen tisztában vagyok a magasabb szintű olvasottságommal, amin egy tizenéves csitri nem is találna fogást, sajnálom. 😊
Puszi!
Végre még egy kölyök idepötyög, aki szerint a szabályszegés volt a normális. :D
Kíváncsi vagyok, milyen életed lesz majd felnőttkorodra. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!