Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktatok szólni annak, aki...

Szoktatok szólni annak, aki az utcán nem hordja a maszkot, ahol pedig kéne?

Figyelt kérdés

Engem úgy idegesít, megyünk egymással szemben a szűk járdán, és hiába van rajtam maszk, tudjuk hogy azért egyik sem véd 100%-osan.

Az a sokadik barom pedig azt képzeli, hogy neki nem kell hordani. Azért udvariasan megemlítettem neki hogy hordania kellene, erre lekurvázott és hogy kb. mit képzelek, még ő mert felháborodni, pedig közterületen kötelező a maszk akkor is ha bizony kiskegyednek nem tetszik...

Mit képzelnek magukról az ilyenek egyáltalán? Úgy belé tudnék rúgni az ilyen tahókba, csak nem akarnám a hülye maszknélüli fejét még közelebbről bámulni.

Volt már másnak is hasonló esete?

2021. máj. 3. 00:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/120 A kérdező kommentje:

38: "birka", ez a kedvenc szava pont a legnagyobb hülyéknek, ez a legjobb benne. :D :D Hát jaaj, de okoskodó vagyok, én aki mást is meg mer nézni mondjuk a "Hal a tortán" c. műsoron kívűl, az már okoskodik. :D

Amúgy tényleg pont a legnagyobb birkák birkáznak le másokat, ezen én csak jókat derülök. :)

rád nem is kíváncsi senki, maradj inkább otthon.

Még hasonló aranyosságokat valaki? Az okoskodó birkának, aki bele mert nézni egy orvosi tanulmányba? Rajta, hadd ne unatkozzak! :D

Tényleg nem kötekedésből írtam ki a kérdést, de ha már ilyen szépen átmegy a maszktól rettegők nyafizásába, hát elő a popcornnal :D

A többi, 60-as iq szint feletti értelmesebb embernek pedig köszi az eddigi együttműködést (nem itt, hanem az utcán), tudom hogy vannak az utóbbiakból is, nyilván ők is fáradtak már itt a hülyeségeket olvasni. Igen, az állítólagos "birkák" vagyunk. :D :D Ez lesz a kedvenc szavam, már látom. :)

2021. máj. 3. 12:45
 42/120 A kérdező kommentje:

40: és őszintén nem is állítom hogy ne lenne igazad, lehet ennél udvariasabb stílust is elővenni tényleg. Tettem is így korábban, sokszor, hatástalanul.

Sajnos meglátásaim szerint ez a maszktól rettegők nyelvezete, persze nem szép, ugyanúgy mint a hozzáállásuk és a légből kapott érveléseik.

2021. máj. 3. 12:50
 43/120 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező,szerintem menj,és inkább dugjál egy jót,attól megnyugszol.
2021. máj. 3. 12:57
 44/120 anonim ***** válasza:
68%

XD Soha életemben egy hal a tortán részt nem láttam, nincs TV-m, inkább olvasok. Nyugati orvosi tanulmányokat kevesebbet, inkább a keletit részesítem előnyben.

Tudod nem az a baj, hogy tanult vagy olvasott valaki. Hanem ha azt hiszi ő tudja a tutit és kiosztó stílusban kommunikál mások felé. Így senki nem fog komolyan venni.

2021. máj. 3. 12:59
 45/120 A kérdező kommentje:

43: Köszi, az utóbbi miatt tudok én is inkább csak néha bosszankodni, lassan már inkább tényleg röhögni a maszktól rettegő hülyéken. Ha nem ...nék, már talán szét akartam volna tépni a célembereket. :)

Sőt, ezt javaslom másoknak is, akkor talán a maszktól sem lenne ekkora félelem szerintem.

2021. máj. 3. 13:04
 46/120 anonim ***** válasza:
70%
39, március áprilisban volt 6-8ezer napi eset, az karácsonyhoz, mondjuk 4 hónap. Most voltak ilyen esetszámok, pár hete csak. Jaaj! Akkor a terasznyitás és a meccsek hatását pint szeptemberre várhatjuk?
2021. máj. 3. 13:05
 47/120 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, akkor most 4 hét a robbanás, vagy 4 hónap? Biztos, hogy az a szitu, amit te gondolsz? Tévedés kizárva? 😄
2021. máj. 3. 13:13
 48/120 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, miért frusztrál téged, hogy más nem hordja? Nincs jobb dolgod, mint ezzel foglalkozni? Nem mindegy neked, hogy esetleg az adott személyt éri-e pénzbírság esetleg? Ha nem hordjuk, nem hordjuk. Pont. Nem rád tartozik.
2021. máj. 3. 13:21
 49/120 A kérdező kommentje:

44: Keleti orvosi tanulmányok? :D Idejössz kamuzni?

Szerintem megint nem az lesz hogy valóban én képzelném magam okosabbnak, ez a duma csak azok aduásza akik hirtelen nem tudnak jobb bizonyítékot és hitelesebb érveket mutatni, ezért jönnek csak ezzel az "okosabbnak hiszed magad" dumával: döntsd el hogy ez szerinted valóban kiosztó stílus meg okoskodás-e, vagy te magad is megfigyeled másokon. :)

Csak mutass megbízhatóbb forrást, és nem is szóltam. ;)

Sőt, én mindenkitől szívesen várom, akármilyen hiteles, megbízható információt, nyilván nem a gődény-féle áltudós hatásvadász barmoktól.

De hátha meg tudtok valós (nem konteós!) forrással győzni, tessék, őszintén, ezt nem gúnynak vagy kötekedésnek szánom!!

Eddig még senki nem tudott, csak az volt a panasz hogy nem ez volt a kérdés lényege, hát tényleg nem ez volt, de attól még szorosan hozzákapcsolódik, akár meg is változtathatná a hozzáállásomat a saját kérdésemhez! (az pl. hogy januárban a korlátozások alatt megnőtt a fertőzőttek száma nyilván nem lesz egy jó érv, gondolom ti is látjátok hogy az még a karácsonyi korlátozás eltörlése és a szilveszteri mászkálás eredménye volt, de erről már esett is szó.)

2021. máj. 3. 13:22
 50/120 anonim ***** válasza:
62%
De ápriliban volt a legmagasabb a halálozás és az új eset szám is. A karácsony bulik miatt. Ühüm, értem én.
2021. máj. 3. 13:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!