Szoktatok szólni annak, aki az utcán nem hordja a maszkot, ahol pedig kéne?
Engem úgy idegesít, megyünk egymással szemben a szűk járdán, és hiába van rajtam maszk, tudjuk hogy azért egyik sem véd 100%-osan.
Az a sokadik barom pedig azt képzeli, hogy neki nem kell hordani. Azért udvariasan megemlítettem neki hogy hordania kellene, erre lekurvázott és hogy kb. mit képzelek, még ő mert felháborodni, pedig közterületen kötelező a maszk akkor is ha bizony kiskegyednek nem tetszik...
Mit képzelnek magukról az ilyenek egyáltalán? Úgy belé tudnék rúgni az ilyen tahókba, csak nem akarnám a hülye maszknélüli fejét még közelebbről bámulni.
Volt már másnak is hasonló esete?
38: "birka", ez a kedvenc szava pont a legnagyobb hülyéknek, ez a legjobb benne. :D :D Hát jaaj, de okoskodó vagyok, én aki mást is meg mer nézni mondjuk a "Hal a tortán" c. műsoron kívűl, az már okoskodik. :D
Amúgy tényleg pont a legnagyobb birkák birkáznak le másokat, ezen én csak jókat derülök. :)
rád nem is kíváncsi senki, maradj inkább otthon.
Még hasonló aranyosságokat valaki? Az okoskodó birkának, aki bele mert nézni egy orvosi tanulmányba? Rajta, hadd ne unatkozzak! :D
Tényleg nem kötekedésből írtam ki a kérdést, de ha már ilyen szépen átmegy a maszktól rettegők nyafizásába, hát elő a popcornnal :D
A többi, 60-as iq szint feletti értelmesebb embernek pedig köszi az eddigi együttműködést (nem itt, hanem az utcán), tudom hogy vannak az utóbbiakból is, nyilván ők is fáradtak már itt a hülyeségeket olvasni. Igen, az állítólagos "birkák" vagyunk. :D :D Ez lesz a kedvenc szavam, már látom. :)
40: és őszintén nem is állítom hogy ne lenne igazad, lehet ennél udvariasabb stílust is elővenni tényleg. Tettem is így korábban, sokszor, hatástalanul.
Sajnos meglátásaim szerint ez a maszktól rettegők nyelvezete, persze nem szép, ugyanúgy mint a hozzáállásuk és a légből kapott érveléseik.
XD Soha életemben egy hal a tortán részt nem láttam, nincs TV-m, inkább olvasok. Nyugati orvosi tanulmányokat kevesebbet, inkább a keletit részesítem előnyben.
Tudod nem az a baj, hogy tanult vagy olvasott valaki. Hanem ha azt hiszi ő tudja a tutit és kiosztó stílusban kommunikál mások felé. Így senki nem fog komolyan venni.
43: Köszi, az utóbbi miatt tudok én is inkább csak néha bosszankodni, lassan már inkább tényleg röhögni a maszktól rettegő hülyéken. Ha nem ...nék, már talán szét akartam volna tépni a célembereket. :)
Sőt, ezt javaslom másoknak is, akkor talán a maszktól sem lenne ekkora félelem szerintem.
44: Keleti orvosi tanulmányok? :D Idejössz kamuzni?
Szerintem megint nem az lesz hogy valóban én képzelném magam okosabbnak, ez a duma csak azok aduásza akik hirtelen nem tudnak jobb bizonyítékot és hitelesebb érveket mutatni, ezért jönnek csak ezzel az "okosabbnak hiszed magad" dumával: döntsd el hogy ez szerinted valóban kiosztó stílus meg okoskodás-e, vagy te magad is megfigyeled másokon. :)
Csak mutass megbízhatóbb forrást, és nem is szóltam. ;)
Sőt, én mindenkitől szívesen várom, akármilyen hiteles, megbízható információt, nyilván nem a gődény-féle áltudós hatásvadász barmoktól.
De hátha meg tudtok valós (nem konteós!) forrással győzni, tessék, őszintén, ezt nem gúnynak vagy kötekedésnek szánom!!
Eddig még senki nem tudott, csak az volt a panasz hogy nem ez volt a kérdés lényege, hát tényleg nem ez volt, de attól még szorosan hozzákapcsolódik, akár meg is változtathatná a hozzáállásomat a saját kérdésemhez! (az pl. hogy januárban a korlátozások alatt megnőtt a fertőzőttek száma nyilván nem lesz egy jó érv, gondolom ti is látjátok hogy az még a karácsonyi korlátozás eltörlése és a szilveszteri mászkálás eredménye volt, de erről már esett is szó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!