Szoktatok szólni annak, aki az utcán nem hordja a maszkot, ahol pedig kéne?
Engem úgy idegesít, megyünk egymással szemben a szűk járdán, és hiába van rajtam maszk, tudjuk hogy azért egyik sem véd 100%-osan.
Az a sokadik barom pedig azt képzeli, hogy neki nem kell hordani. Azért udvariasan megemlítettem neki hogy hordania kellene, erre lekurvázott és hogy kb. mit képzelek, még ő mert felháborodni, pedig közterületen kötelező a maszk akkor is ha bizony kiskegyednek nem tetszik...
Mit képzelnek magukról az ilyenek egyáltalán? Úgy belé tudnék rúgni az ilyen tahókba, csak nem akarnám a hülye maszknélüli fejét még közelebbről bámulni.
Volt már másnak is hasonló esete?
Feszült figyelemmel hallgatom kérdező , hogy a szabad levegőn mennyire tudom neked átadni ezt a nyavalyát. A kötelező maszkhordás szabadtéren volt a legnagyobb hülyeség mind közül amit bevezettek világszerte . És ezt mindenki tudta aki csak kicsit is jártas az egészségügyben . Ez csak egyfajta szükséges rossz volt hogy az ember egy percre se felejtse el, vírus helyzet van. De azon kívül akinek van egy kis sütnivalója mindneki tudja mekkora baromság . A kérdés alapján neked nincs sok sütnivalód :)
Amúgy már én is jóideje az állam alatt hordom . Sose szólt érte egy rendőr se pedig voltam már úgy, hogy a parkolóban az én autóm mellett trécseltek, rám se bagóztak. Egyiknek szintén kint volt az orra :)
Én eddig se vettem fel maszkot utcán.
Kérdező, mivel minden egyes nap teszek saját testi és lelki egészségemért, lehet, hogy egy köhögéssel, vagy teljesen tünetmentesen átment rajtam. Oltatni se fogok.
A magadfajta parázósoknak üzenem, hogy a félelem érzéssel romboljátok saját immunrendszereteket.
Mi közöd neked ahhoz, hogy más hordja vagy nem a maszkot friss levegőn? Te mint állítólagos szabálykövető mit teszel saját testi és lelki egészségedért napi szinten?
Én soha nem szólok, pedig a mi környékünkön van aki hordja, van aki nem.
- a szabad levegőn kicsi az esélye, hogy valaki megfertőzzön, hacsak nem tüsszent/köhög az arcomba. Maszk nélküli ismerőssel nem beszélgetek.
- nálunk kicsi a népsűrűség. Ha valaki szembe jön, kitérek előle. Ha előttem megy, tartok egy bizonyos követési távolságot.
- rajtam hatásos maszk van, különösen zárt helyen
- amig parkban nem volt kötelező, én sem hordtam. Ha valaki közel jött, felkaptam.
Egyszer szóltam rá egy emberre, aki egy pénztárnál a nyakamba mászott. Akkor még a maszk sem volt kötelező. Megsértődött, de visszahúzódott.
Na, az ilyen 11, 14-es féle tahók miatt hal meg párszázezer ember, mert ők....qrva okosak, és magukon kívül szrnak mindenkire.
De hogy ezek anno minek másztak ki a jó édes anyukájukból, azt senki se tudja...
...aki tegnap nézte a discoveryn a koronavírusról szóló dokumentumfilmeket, értheti jól, mit számít a maszk-hordás.
3 országban úgy terjed el, spanyol, olasz, amerika, hogy közterületi rendezvényen volt pár fertőzött. 1 héten belül több ezer beteg jelentkezett.
Mindenki csak saját egészségéért a felelős. Nem vagyok felelős a szomszéd félholt nénike és a vágósúlyúra hízott, cukorbeteg tinédzser unokájáért.
Ha mindenki rendszeresen foglalkozna saját egészségével, akkor a lakosság háromnegyede nem lenne ennyire besz.rva és nem élne az érzelmi manipulációval.
17-es, akkor most a terasznyitás miatt nagyon sok koronásnak kell jelentkezni, most már csak 1 hét múlva, jól mondom?
Várjuk eggyütt a fejleményeket szerintem.
Láttad mennyien voltak ott maszk nélkül, egymás hegyén-hátán?
De ha discovery-n mondták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!