Szoktatok szólni annak, aki az utcán nem hordja a maszkot, ahol pedig kéne?
Engem úgy idegesít, megyünk egymással szemben a szűk járdán, és hiába van rajtam maszk, tudjuk hogy azért egyik sem véd 100%-osan.
Az a sokadik barom pedig azt képzeli, hogy neki nem kell hordani. Azért udvariasan megemlítettem neki hogy hordania kellene, erre lekurvázott és hogy kb. mit képzelek, még ő mert felháborodni, pedig közterületen kötelező a maszk akkor is ha bizony kiskegyednek nem tetszik...
Mit képzelnek magukról az ilyenek egyáltalán? Úgy belé tudnék rúgni az ilyen tahókba, csak nem akarnám a hülye maszknélüli fejét még közelebbről bámulni.
Volt már másnak is hasonló esete?
"senki nem tudott megbízható orvosi tanulmányt előrántani hogy tényleg nem kéne maszk utcán"
Ezt most nem teljesen értem, a kérdés úgy szólt, hogy rászólok-e más járókelőkre. Ha az lett volna a kérdésed, hogy "tudnátok megbízható orvosi tanulmányt linkelni, hogy tényleg nem kéne maszk utcán?" akkor lehet, hogy több orvosi tanulmányt kaptál volna.
Utolsó: az én válaszom volt annak a válaszolónak a meggondolatlan kijelentésére, miszerint állítólag "rájöttek" volna hogy nem kéne maszk az utcán. Jesszus...
Mi az, hogy "akkor lehet, hogy több orvosi tanulmányt kaptál volna" - ugyan miért kaptam volna, amikor pár cikkes fröcsögésen kívűl nincs valós orvosi tanulmány erről a hülyeségről. :D
Bocs, de te még mindig alszol?
Az előzőnél az "utolsó" alatt a 31-es válaszolót értettem még.
32-es: ne aludj már te is, szerinted mi miatt esik szó 4. hullámról egyre gyakrabban? Pont az ilyen rém ostoba feltételezésektől, hogy nem fog terjedni, te jó ég...de, fog.
34: mert a jelentős növekedéshez nyilván nem csak 2 hét kell ami csak egy ember esetében a lappangási idő: akik az első 2 hétben fertőződtek még tünetmentesen átpasszolják másoknak, olyan 3-4 alatt emelkedik látványosan, jaaj...
Ja igen, a lezárások ellenére év elején, valóban, "terméke" a karácsonyi kijárási korlátozás eltörlésének, meg h szilveszterkor mindenki elment a másikhoz.
Na jó, ez már vicces hogy ennyire nem egyértelmű valakinek :D :D
Jah, nem olvastam végig minden választ.
Egyébként maszk terén egyetértek veled, de a stílusod tényleg érdekes... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!