Mit tartottok egy lányban kislányos viselkedésnek?
Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 00:26
1/4 Tepfal válasza:
Zavarba jön a "felnőttes" témáktól, szégyellős lesz, vagy épp az ellenkezője, idétlenül vihorászik. Nem tudja az érzéseit, vágyait kommunikálni, helyette hisztizik, ordibál, csapkod, elrohan, stb. Nincs önálló véleménye, másokra néz, ha őt kérdezik valamiről. Nem tud alapvető dolgokat egyedül elvégezni, mindenhez segítséget kér. Naiv elképzelései vannak a szerelemről, szexről, munkáról, "felnőtt létről".
2/4 anonim válasza:
Te meg életedben nem láttál kislányt kérdező?
3/4 A kérdező kommentje:
lány vagyok kedves második. szimplán csak érdekelt hogy mit tartanak az emberek kislányos viselkedésnek amit én még nem vettem észre.
2021. máj. 1. 00:44
4/4 anonim válasza:
#3 és az jó jel ha egy viselkedsz! :3 ha észre vettél magadon valamit ne változztass kérlek.. Csak ami idegesítő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!