Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért voltak ilyen sokan a...

Miért voltak ilyen sokan a teraszokon hétvégén?

Figyelt kérdés
Hihetetlen milyen sok ember volt... miért? Én nekem eszem ágában sem volt kedvem kimenni így, egyszerűen borzalom... azért még biztonságosabb otthon..
2021. ápr. 28. 07:32
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

A decemberi szigorítások óta csak felfele ment az esetszám magyarul a maszk szart sem ér..

Hihetetlen értetlenek az emberek..

1. Fertőzés főként olyan helyen történt ahol nem volt maszk, pl egy iroda iskola..

2. új Vírus variánsok sokkal jobban terjednek..

3. Az emberek magatartása lazult,

Tehát a fertőzés növekedéséhez semmi köze a maszkhoz, ha nem hordott volna senki maszkot akkor dupla ennyi hallottunk lenne mert az eü rendszer nem bírta volna a beteg áradatot

2021. ápr. 28. 08:55
 22/33 anonim ***** válasza:
34%

Kérdező, terasz-allergiád van?

Vagy miért zavar téged, hogy MÁSOK mit csinálnak....??????

2021. ápr. 28. 09:11
 23/33 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, hagyd ezeket. Látod milyen ostobák, nem fogják úgyse megérteni. Bár mit is várunk tőlük...

Látod, csak támadni tudnak, hogy akkor mi rohadjunk a négy fal között meg ilyenek, nem értik a lényeget. Buták. Ennyi. Nem véletlen mentek ki pont ezek teraszozni.

2021. ápr. 28. 09:15
 24/33 anonim ***** válasza:
77%

Bízom benne, hogy a természet teszi a dolgát. Természetes kiválaszztódás, a hülyék kihalnak. Jaj de jó lenne :)

Menjetek csak teraszozni!

2021. ápr. 28. 09:16
 25/33 anonim ***** válasza:
38%

Miért nem képesek egyesek, pl. a kérdező, is felfogni, hogy különbözőek vagyunk, különböző dolgok érdekelnek mindenkit és különbözőek a szabadidős tevékenységeink. Nem mindenkinek a környezetében van erdő, park, sziget, ahova el lehet menni. Van, akit ez teljesen hidegen hagy. Mint ahogy téged is, kérdező, hidegen hagy a terasz, mást meg az erdő.

Ennyire sötét vagy, kérdező?

A nagy túrázás közepette igazán tanulhatnál elfogadást, és olvashatnál pszichológiai könyveket is.

Attól nem lesz senki se buta, felelőtlen, hogy más, mint pl. az adott ember.

Én meg tudod, hogy mit vártam? Hogy mehessek végre uszodába, mert idényre 2 km-t terveztem, hogy annyit úszok egyszerre. De még nem tudok menni, mert diszkriminálva vagyok, mert nem oltatom be magam, és nem is fogom.

2021. ápr. 28. 09:36
 26/33 anonim ***** válasza:
41%

De ciki vagy, még mindig nem érted miről beszélünk :D

2021. ápr. 28. 09:50
 27/33 anonim ***** válasza:
37%
A kovidrettegők a legundorítóbb emberek,rákéne varrni a maszkot a pofájukra ha már így a szívükhöz nőtt...
2021. ápr. 28. 10:16
 28/33 anonim ***** válasza:
40%
Látszik hogy tényleg buták a teraszozók, a 24es válaszom pont őket hülyézi le, erre felpontozták. Köszi :D
2021. ápr. 28. 10:25
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

Mivel van egy csomó hasonszőrű, aki egyetért veled, az nyilván nem lepontozni fog téged! Nyugi, tőlem csak mínuszt kaptál. :)

2021. ápr. 28. 10:32
 30/33 anonim ***** válasza:
Hopp egyből lejjebb ment a százalék, amint megmagyaráztam, hogy ők vannak lehülyézve :D istenem de jót szórakozom :D
2021. ápr. 28. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!