Az éelt iskolája, ahol isten a tanár. Ezt miért írják ki sokan?
Figyelt kérdés
:D :D ilyet általában a -11 iq-sok írkálnak munkahelyre, de valaki megmondná, hogy miért?2021. ápr. 19. 11:21
1/13 anonim válasza:
Mert azt mégsem akarja beírni, hogy hulye vagyok, mint a segg.
2/13 anonim válasza:
Az a mögöttes üzenete, hogy ne nézz le azért mert iskolázatlan és műveletlen vagyok, mert én olyan kemény életet éltem, és annyi élettapasztalatot szereztem, amennyit te sose fogsz.
3/13 anonim válasza:
Mert hülyék.
Amúgy ilyenkor meg szoktam kérdezni, hogy melyik isten. Mert nekem lassan mindegyik szimpatikusabb, mint a keresztény. :D
4/13 anonim válasza:
2-es, hehe, igen, ilyen ismerőseim szokták mondani nekem, hogy az ő életük olyan, regényt lehetne írni belőle. Mondom neki, mesélj. Erre kiderül, hogy semmi különös nem történt vele.
5/13 anonim válasza:
#2 legalabbis ezt kepzeli magarol, mikozben csak egy tanulatlan, de annal onteltebb es tudalekosabb bunko - tisztelet a kivetelnek, akibol azert eleg keves van.
6/13 anonim válasza:
Vallásfanok, szerintük terjeszteni kell az igét, és hát frontálisan ellenállásba ütköznének, így a "humort?" választják.
7/13 anonim válasza:
IGen, ilyesmit tipikusan olyanok írnak ki, akiknek az IQ-ja kb. megegyezik az elvégzett osztályok számával... :-D
8/13 anonim válasza:
Én nem sok ilyen kiírást láttam, de nem értem, hogy mi a baj vele, mármint aki vallásos és kiírja ezt, mi a baj vele.
9/13 anonim válasza:
Nem mindig szó szerint így szól, és nem a vallásról szól. Azért isten a tanár, mert rá kell licitálni arra, hogy téged az iskolában csak ember tanított.
Az isten szó felcserélhető ebben az esetben az alábbiakkal: élet, nagyvilág, utca,... stb.
10/13 anonim válasza:
Mert némelyik azt gondolja köze van a gettó élethez, csak itt nincs Detroit vagy Chicagoi környezet, na ott aki ügyes és élelmes az meggazdagszik a drogból, fegyverekből mielőtt meghalna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!