Mi az oka,hogy sokan telefonoznak,olvasnak wcn ülve?
Figyelt kérdés
Mi értelme van? Miért nem inger esetén mennek wcre,hogy aztán gyorsa végezzenek,akkor sokkal kevesebb ideig ülnének ott.2021. ápr. 14. 10:22
1/12 anonim válasza:
Valaki csak ott talál nyugalmat
3/12 anonim válasza:
Annyira hozzá vannak már nőlve a telefonhoz.
Én is. 😒
4/12 anonim válasza:
De hogy lehet unatkozni? Bemegyek, leülök, míg kinyomom, tépek papírt, kitörlöm, lehúzom, kezet mosok, kész. 2 perc.
5/12 anonim válasza:
Mert nem tudnak elszabadulni még annyi időre sem a telefontól.
6/12 anonim válasza:
Mert kenyszerbeteg idiota, aki nem csak a wc-n hanem mindnhol napi 24-ban ezt csinalja.
7/12 anonim válasza:
4-es, irigyellek, nekem 10 perc szülés egy kulázás.
8/12 anonim válasza:
Menj akkor, amikor jön, vagy egyél több rostot.
9/12 anonim válasza:
Amíg nem volt telefon én könyvet vagy újságot olvastam a vécén. Most is a híreket szoktam olvasni kakkantás közben, csak telón. Jó nyugis hely, nem zaklat senki. Olvasáshoz ideális.
10/12 anonim válasza:
Függő lettem,már 10 perce a wc ülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!