Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jól látom szerintetek?

Jól látom szerintetek?

Figyelt kérdés
Én már megfigyeltem rég, hogy az emberekben alapvetően benne van a képmutatás, konkrétan mindenkiben, és igazából az egy döntés, hogy ne ilyenek legyünk, mert eleve az összes ember így van beprogramozva. Mindenki beszélt már ki valakit a háta mögött és aztán jópofizott az arcába, mert valóban könnyebb nem a másik szemébe mondani ezeket, vagy esetleg állított valamit, amivel jobbnak tűnik mások szemében, de amúgy nem is gondolta komolyan, szóval ez tényleg minden emberben benne van, ahogy az önzés, a kegyetlenség és a hiúság is, szóval amikor megszólunk valakit ezek miatt, akkor valójában mi is álszentek vagyunk. Persze ezeknek is vannak szintjei, de attól még durva belegondolni, hogy egyébként az emberek velejéig romlottak legbelül, csak ezt a normális szocializálódás érdekében le kell vetkőznünk/tagadnunk. Ti is így látjátok?

2021. ápr. 25. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyjából így látom igen, valamennyire benne van az emberekben. És valamennyire (kis mértékben) természetes, normális is.
2021. ápr. 25. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Másokat kibeszéltem a hátuk mögött és jópofiztam kb 15-16 éves koromig. Már vállalom szemtől szembe is a véleményemet plusz olyan emberekkel vettem magam körül, akikről pozitív a véleményem.

Nem szoktam hazudni, hogy jobbnak tűnjek. Szoktam olyat állítani, amivel jobbnak tűnhenek, de azok mind valósak is.

Szóval nem értek egyet.

2021. ápr. 25. 12:03
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 Értem, akkor te gondolom még mindig a mesékben hiszel.
2021. ápr. 25. 13:07
 4/4 Metionin ***** válasza:
Van benne igazság, igen.
2021. ápr. 25. 13:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.